Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10688
Назва: Безпека послуг у готельному і ресторанному бізнесі
Автори: Малюк, Людмила Петрівна
Варипаєва, Людмила Миронівна
Ключові слова: безпека;обслуговування в закладах ресторанного господарства;обслуговування;готельні послуги
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Безпека послуг у готельному і ресторанному бізнесі: навч. посібник. Харків: ХДУХТ, 2015. 126 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику наведено правову основу і нормативну базу забезпечення безпеки послуг у готелях і ресторанах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10688
ISBN: 978-966-405-393-5
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bezpeka_pos_NP_2015.pdf7.94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.