Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10688
Назва: | Безпека послуг у готельному і ресторанному бізнесі |
Автори: | Малюк, Людмила Петрівна Варипаєва, Людмила Миронівна |
Ключові слова: | безпека;обслуговування в закладах ресторанного господарства;обслуговування;готельні послуги |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Безпека послуг у готельному і ресторанному бізнесі: навч. посібник. Харків: ХДУХТ, 2015. 126 с. |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику наведено правову основу і нормативну базу забезпечення безпеки послуг у готелях і ресторанах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10688 |
ISBN: | 978-966-405-393-5 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bezpeka_pos_NP_2015.pdf | 7.94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.