Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10654
Название: Стандартизація, сертифікація і метрологія
Авторы: Малюк, Людмила Петрівна
Терешкін, Олег Георгійович
Ключевые слова: готельно-ресторанне господарство;стандартизація;сертифікація;метрологія;якість продукції
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Малюк Л. П., Терешкін О. Г. Стандартизація, сертифікація і метрологія: опорний конспект лекцій для студентів галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підгототовки 6.140101 " Готельно-ресторанна справа": навчальний посібник; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 159 с.
Краткий осмотр (реферат): У посібнику наведено методичні матеріали з концептуальних питань стандартизації сертифікації та метрології продукції (процесів, робіт, послуг), висвітлено їх організаційно-методичні та правові принципи в світі та в Україні. Розглянуто основні нормативно-правові акти, що регулюють проблеми стандартизації, основні правила й прийоми вимірів і обробки результатів, порядок проведення робіт із сертифікації. З урахуванням сучасних методологічних і методичних підходів посібник містить ряд схем, які логічно доповнюють викладений матеріал та полегшують його засвоєння. Наведені матеріали можуть бути корисними широкому колу фахівців в області технічного регулювання, контролю, підвищення якості послуг та харчової продукції із забезпеченням їхньої конкурентоспроможності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10654
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Standardization_OKL_NP_2013.pdf1.9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.