Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10649
Назва: | Методика проведення аналізу ABC-ХYZ в управлінні матеріальними запасами |
Автори: | Малюк, Людмила Петрівна Балацька, Наталія Юріївна |
Ключові слова: | нестабільність постачання;матеріальні запаси;коливання попиту;управління виробництвом;ресторанне господарство;управління запасами |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Методика проведення аналізу ABC-ХYZ в управлінні матеріальними запасами: методичні вказівки з виконання практичного заняття для студентів спеціальностей 7.140101, 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа», 7.05170112, 8.05170112 «Технологія харчування»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 42 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою практичного заняття є закріплення комплексу спеціальних знань в управлінні матеріальними запасами у готельному і ресторанному господарстві. Виконання практичного заняття дозволяє забезпечити поглиблене вивчення питань щодо створення системи управління матеріальними запасами в готельному та ресторанному господарстві що дозволяє забезпечити безперебійність виробничого й торговельного процесу при мінімальних витратах на утримання запасів; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань із визначення оптимального рівня запасів у логістичних системах, їх класифікації. Під час виконання практичного заняття студенти виявляють уміння застосовувати придбані теоретичні знання на практиці та творчо вирішувати практичні завдання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10649 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ABC_analysis_МВ_2013.pdf | 1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.