Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10649
Назва: Методика проведення аналізу ABC-ХYZ в управлінні матеріальними запасами
Автори: Малюк, Людмила Петрівна
Балацька, Наталія Юріївна
Ключові слова: нестабільність постачання;матеріальні запаси;коливання попиту;управління виробництвом;ресторанне господарство;управління запасами
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Методика проведення аналізу ABC-ХYZ в управлінні матеріальними запасами: методичні вказівки з виконання практичного заняття для студентів спеціальностей 7.140101, 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа», 7.05170112, 8.05170112 «Технологія харчування»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 42 с.
Короткий огляд (реферат): Метою практичного заняття є закріплення комплексу спеціальних знань в управлінні матеріальними запасами у готельному і ресторанному господарстві. Виконання практичного заняття дозволяє забезпечити поглиблене вивчення питань щодо створення системи управління матеріальними запасами в готельному та ресторанному господарстві що дозволяє забезпечити безперебійність виробничого й торговельного процесу при мінімальних витратах на утримання запасів; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань із визначення оптимального рівня запасів у логістичних системах, їх класифікації. Під час виконання практичного заняття студенти виявляють уміння застосовувати придбані теоретичні знання на практиці та творчо вирішувати практичні завдання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10649
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ABC_analysis_МВ_2013.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.