Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10642
Назва: | Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління |
Автори: | Малюк, Людмила Петрівна Балацька, Наталія Юріївна Варипаєва, Людмила Миронівна |
Ключові слова: | організація виробництва;виробнича логістика;логістична концепція;ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Малюк Л. П., Балацька Н. Ю., Варипаєва Л. М. Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління: метод. вказ. з викон. практ. заняття для студ. спец. 7.140101,8.140101.01"Готельна і ресторанна справа", 7.05170112,8.05170112 "Технологія харчування"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 34 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою практичного заняття є закріплення комплексу спеціальних знань в управлінні виробничим процесом у ресторанному господарстві. Під час виконання практичного заняття студенти виявляють уміння застосовувати придбані теоретичні знання на практиці та творчо вирішувати практичні завдання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10642 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Method_SPU_MV_2012.pdf | 625.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.