Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10603
Название: | Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловості |
Авторы: | Давидова, Оксана Юріївна Балацька, Наталія Юріївна |
Ключевые слова: | партіонно-технологічний метод;робочий конвеєр;потокове виробництво;непотоковий метод |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Давидова О.Ю., Балацька Н.Ю. Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловості: методичні вказівки з виконання практичних занять для студентів напрямів підготовки 6.050100 «Економіка підприємства», 6.091709 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока», 6.091706 «Технологія зберігання, консервування плодів та овочів»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 29 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Виконання практичного заняття дозволяє забезпечити поглиблене вивчення питань щодо організації потокового виробництва на підприємствах харчової промисловості; сприяє закріпленню студентами теоретичних знань з питань щодо ознак організації потокового виробництва, основних видів та форм потокових ліній, їх класифікації; придбанню практичних навичок та вміння вирішення завдань із визначення основних календарно-планових нормативів потокових ліній з метою забезпечення чіткої організації потокових ліній та досягнення раціонального планування їх роботи й, тим самим, поліпшення усіх економічних показників роботи підприємства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10603 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Method_Potochn_Linii_MV_2010.pdf | 633.96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.