Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10336
Название: Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробки
Авторы: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Лебединець, І. В.
Ключевые слова: апарати теплової обробки;комбіновані способи теплової обробки
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Лебединець І. В. Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 153-161.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено технологічні показники та функціональні можливості апаратів для реалізації комбінованих способів теплової обробки.
Technological indexes and functional possibilities of vehicles for realization of the combined methods of thermal treatment are explored.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10336
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_26.pdf611.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.