Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10312
Название: | Маркетинг у підприємствах ресторанного господарства |
Авторы: | Афанасьєва, Оксана Пилипівна Жегус, Олена Валентинівна Мороз, Ольга Ревомирівна Парцирна, Тетяна Миколаївна |
Ключевые слова: | маркетинг;маркетингові дослідження;підприємства харчування та торгівлі;ресторани;ресторанне господарство;споживач |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Афанасьєва О. П., Жегус О. В., Мороз О. Р., Парцирна Т. М. Маркетинг у підприємствах ресторанного господарства: навч.-метод. посібник. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків. ХДУХТ, 2009. 160 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У навчально-методичному посібнику послідовно і логічно викладається зміст курсу "Маркетинг у підприємствах ресторанного господарства". Розглянуто маркетинг як сучасну концепцію діяльності підприємства в умовах ринкової економіки, розкрито основні теоретичні положення щодо формування комплексу маркетингових засобів впливу на споживачів, зміст та технологію маркетингових досліджень. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10312 |
ISBN: | 978-966-405-138-2 |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Afanasyeva_marketing_learning_method_guide_2009.pdf | 13.96 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.