Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10152
Title: | Удосконалення управління конкурентоспроможністю виробництва зерна озимої пшениці на підприємстві |
Authors: | Чубенко, Д. Є. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Потишняк, О. М. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту |
Keywords: | конкурентоспроможність;сільськогосподарська продукція;економічна ефективність;ринкова економіка;валовий збір;управління |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Чубенко Д. Є. Удосконалення управління конкурентоспроможністю виробництва зерна озимої пшениці на підприємстві: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент; наук. кер. О. М. Потишняк; Харків, 2020. 113 с. |
Abstract: | В кваліфікаційній (магістерській) роботі досліджено теоретичні концепції розвитку аграрного виробництва, а саме розглянуто сутність конкурентоспроможності і ефективності виробництва продукції сільського господарства. Проаналізовано сучасний стан діяльності підприємства на предмет виробництва зерна озимої пшениці і її ефективність. Досліджені і запропоновані прогресивні технології вирощування сільськогосподарських культур. Запропоновано шляхи удосконалення конкурентоспроможності виробництва зерно озимої пшениці, а саме підходи. Здійснені розрахунки по удосконаленню виробництва зерна озимої пшениці на основі розроблених технологічних карт, а також проведені розрахунки економічної ефективності запропонованої технології виробництва. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10152 |
Appears in Collections: | 073 - "Менеджмент" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chubenko_073_M.pdf Restricted Access | 121.12 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
Chubenko.pdf Restricted Access | 16.01 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.