Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10152
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПотишняк, О. М.-
dc.contributor.authorЧубенко, Д. Є.-
dc.date.accessioned2022-10-23T20:39:58Z-
dc.date.available2022-10-23T20:39:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧубенко Д. Є. Удосконалення управління конкурентоспроможністю виробництва зерна озимої пшениці на підприємстві: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент; наук. кер. О. М. Потишняк; Харків, 2020. 113 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10152-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній (магістерській) роботі досліджено теоретичні концепції розвитку аграрного виробництва, а саме розглянуто сутність конкурентоспроможності і ефективності виробництва продукції сільського господарства. Проаналізовано сучасний стан діяльності підприємства на предмет виробництва зерна озимої пшениці і її ефективність. Досліджені і запропоновані прогресивні технології вирощування сільськогосподарських культур. Запропоновано шляхи удосконалення конкурентоспроможності виробництва зерно озимої пшениці, а саме підходи. Здійснені розрахунки по удосконаленню виробництва зерна озимої пшениці на основі розроблених технологічних карт, а також проведені розрахунки економічної ефективності запропонованої технології виробництва.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectсільськогосподарська продукціяuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectринкова економікаuk_UA
dc.subjectваловий збірuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.titleУдосконалення управління конкурентоспроможністю виробництва зерна озимої пшениці на підприємствіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту-
Розташовується у зібраннях:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chubenko_073_M.pdf
  Restricted Access
121.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
Chubenko.pdf
  Restricted Access
16.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.