Browsing by Author Чуйко, Л. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Аналіз національних систем митного регулювання ЗЕДЧуйко, Л. О.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2013Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукціїГоловко, М. П.; Чуйко, Л. О.; Сорокіна, С. В; Акмен, В. О.
2009Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованостіЄвлаш, В. В.; Чуйко, Л. О.; Акмен, В. А.
2010Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочівГоловко, М. П.; Захаренко, В. О.; Чуйко, Л. О.
2015Дипломна робота як приклад інтеграції навчального процесу, наукових досліджень на базі нових інноваційних технологійСорокіна, С. В.; Чуйко, Л. О.; Акмен, В. О.
2011До питання дослідження пористої будови тканинЗахаренко, В. О.; Чуйко, Л. О.
2016Експертиза засобів жіночої гігієни як засіб боротьби з увезенням контрафактного товаруАкмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Чуйко, Л. О.
2011Експертиза шампунів, як необхідна процедура митного оформленняЧуйко, Л. О.; Акмен, В. О.; Строгаль, М. О.
2016Нові підходи щодо значущості основних навичок і вмінь фахівця з вищою освітоюСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Чуйко, Л. О.
2011-10-20Проведення митної експертизи голок для шиття, що імпортуютьсяЧуйко, Л. О.; Акмен, В. О.
2011Рецептура нових солодких плиток, збагачених гемовим залізомЧуйко, Л. О.; Акмен, В. О.; Строгаль, М. О.
2013Сталість поєднання освітньої та виробничої сфер діяльностіЧуйко, Л. О.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2014Холодильна технологія переробки прополісу в харчову добавку з високим вмістом речовин з антиоксидантною і консервуючою дієюПавлюк, Р. Ю.; Чуйко, Л. О.