Browsing by Author Чуйко, А. М.
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукції | Михайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Томашевська, Р. Я. |
2009 | Аналіз поглядів на ієрархічну структуру, формування асортименту товарів та управління їх асортиментним складом | Михайлов, В. М.; Чуйко, А. М. |
2013 | Дослідження можливості використання пасти з гарбуза й моркви та фруктози у виробництві йогуртів | Чуйко, А. М.; Борисенко, І. В. |
2010 | Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостями | Михайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Томашевська, Р. Я. |
2012 | Маркетингові дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняними виробами в місті Харкові | Михайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М.; Томашевська, Р. Я. |
2012 | Перспективи створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукції | Чуйко, А. М.; Свідло, К. В.; Шубіна, Л. Ю.; Чуйко, М. М. |
2009 | Покращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походження | Чуйко, А. М.; Шевченко, О. Є.; Дюкарева, Г. І.; Томашевська, Р. Я. |
2013 | Розробка технології йогурту функціонального призначення з використанням натуральних підсолоджувачів і рослинних наповнювачів | Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М.; Борисенко, І. В. |
2012 | Системні дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняною продукцією на Харківщині | Чуйко, А. М.; Мостова, Л. М.; Чуйко, М. М. |
2013 | Створення борошняних виробів функціонального призначення з використанням добавок із рослинної сировини | Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М. |
2011-10-20 | Теоретичні аспекти формування споживчих властивостей борошняної продукції високої якості | Михайлов, В. М.; Чуйко, А. М. |