Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24645
Title: | Теоретичні аспекти формування споживчих властивостей борошняної продукції високої якості |
Authors: | Михайлов, В. М. Чуйко, А. М. |
Issue Date: | 20-Oct-2011 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Михайлов В.М., Чуйко А.М. Теоретичні аспекти формування споживчих властивостей борошняної продукції високої якості. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 97-98 |
Series/Report no.: | Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24645 |
Appears in Collections: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-97-98.pdf | 153.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.