Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24645
Title: Теоретичні аспекти формування споживчих властивостей борошняної продукції високої якості
Authors: Михайлов, В. М.
Чуйко, А. М.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Михайлов В.М., Чуйко А.М. Теоретичні аспекти формування споживчих властивостей борошняної продукції високої якості. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 97-98
Series/Report no.: Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24645
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-97-98.pdf153.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.