Browsing by Author Чернова, Л. О.
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Біологічна цінність сирного продукту м’якого | Обозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В. |
2011-05-19 | Вивчення перетравлюваності білків сирного продукту м’якого | Міскієвич, Т.; Гарнцарек, Б.; Обозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В. |
2011 | Використання білкової добавки з ферментованої колагеновмісної сировини у виробництві листкового тіста | Горбань, В. Г.; Чернова, Л. О.; Салтикова, Д. А. |
2012 | Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчування | Дуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Чернова, Л. О.; Антоненко, С. П. |
2011-05-19 | Параметри ферментативного протеолізу колагеновмісної сировини в технологіях біодеградуючих захисних покриттів | Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Павлоцька, Л.Ф. |
2009 | Перспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратів | Коваленко, В. О.; Горбань, В. Г.; Чернова, Л. О. |
2013 | Показники якості печінкового паштету, збагаченого білковою добавкою з колагеновмісної сировини птахопереробної промисловості | Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Гусь, Ю. Г. |
2011 | Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тіста | Городжаєв, Д. І.; Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Тарасов, С. В. |
2011-10-20 | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста | Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Цибань, Л. С. |
2010 | Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою | Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Дьяков, О. Г.; Москаленко, О. В. |
2012 | Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировини | Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Коваленко, С. М. |