Просмотр собрания по группе - Авторы Чернова, Л. О.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 9 из 9
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2011Біологічна цінність сирного продукту м’якогоОбозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В.
2011-05-19Вивчення перетравлюваності білків сирного продукту м’якогоМіскієвич, Т.; Гарнцарек, Б.; Обозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В.
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Використання біопотенціалу колагеномісткої сировини в технологіях продуктів оздоровчого призначення» (заключний)Дуденко, Н. В.; Дуденко, Н. В.; Коваленко, В. О.; Павлоцька, Л. Ф.; Серік, М. Л.; Антоненко, С. П.; Чернова, Л. О.; Горбань, В. Г.; Панікарова, Б. О.; Янчева, М. О.; Чуйко, Л. О.; Цибань, Л. С.; Коваленко, С. М.; Андрєєва, С. С.
2012Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчуванняДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Чернова, Л. О.; Антоненко, С. П.
2011-05-19Параметри ферментативного протеолізу колагеновмісної сировини в технологіях біодеградуючих захисних покриттівКоваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Павлоцька, Л.Ф.
2009Перспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратівКоваленко, В. О.; Горбань, В. Г.; Чернова, Л. О.
2011-10-20Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тістаПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Цибань, Л. С.
2010Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназоюКоваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Дьяков, О. Г.; Москаленко, О. В.
2012Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировиниКоваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Коваленко, С. М.