Просмотр собрания по группе - Авторы Чернова, Л. О.
Результаты 1 по 9 из 9
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2011 | Біологічна цінність сирного продукту м’якого | Обозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В. |
2011-05-19 | Вивчення перетравлюваності білків сирного продукту м’якого | Міскієвич, Т.; Гарнцарек, Б.; Обозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В. |
2013 | Звіт про науково-дослідну роботу «Використання біопотенціалу колагеномісткої сировини в технологіях продуктів оздоровчого призначення» (заключний) | Дуденко, Н. В.; Дуденко, Н. В.; Коваленко, В. О.; Павлоцька, Л. Ф.; Серік, М. Л.; Антоненко, С. П.; Чернова, Л. О.; Горбань, В. Г.; Панікарова, Б. О.; Янчева, М. О.; Чуйко, Л. О.; Цибань, Л. С.; Коваленко, С. М.; Андрєєва, С. С. |
2012 | Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчування | Дуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Чернова, Л. О.; Антоненко, С. П. |
2011-05-19 | Параметри ферментативного протеолізу колагеновмісної сировини в технологіях біодеградуючих захисних покриттів | Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Павлоцька, Л.Ф. |
2009 | Перспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратів | Коваленко, В. О.; Горбань, В. Г.; Чернова, Л. О. |
2011-10-20 | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста | Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Цибань, Л. С. |
2010 | Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою | Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Дьяков, О. Г.; Москаленко, О. В. |
2012 | Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировини | Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Коваленко, С. М. |