Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Черевко, О. І.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 70
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Адгезійні властивості сухих конфітюрів
Черевко, О. І.
;
Маяк, В. І.
;
Смілик, М. М.
;
Постольнік, Д. В.
;
Сардоров, А. М.
2013
Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів
Черевко, О. І.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Запаренко, Г. В.
;
Фалько, О. О.
;
Юрченко, І. Ю.
2011
Асептична стерилізація томатного соку
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Карпенко, М. В.
;
Мураховський, О. В.
;
Гольденбайн, І. І.
;
Остапенко, В. І.
2013
Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування
Черевко, О. І.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Михайлов, В. М.
;
Запаренко, Г. В.
2019
Вакуумна вібраційна сушарка безперервної дії
Черевко, О. І.
;
Сардаров, А. М.
;
Маяк, О. А.
;
Костенко, С. М.
2012
Вальцьова ІЧ-сушарка для сушіння плодово-ягідних паст
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Постольник, Д. В.
;
Загорулько, А. М.
2013
Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Захаренко, В. О.
;
Загорулько, О. Є.
2011
Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства
Черевко, О. І.
;
Єфремов, Ю. І.
;
Михайлова, С. В.
;
Паращук, Ю. Д.
;
Харлап, М. Д.
;
Руда, Л.
2019
Використання системного аналізу для оптимізації тепломасообмінного обладнання
Черевко, О. І.
;
Маяк, О. А.
;
Костенко, С. М.
;
Сардаров, А. М.
2010
Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Постольник, Д. В.
2014-05-22
Вплив конструктивних особливостей скребково-лопатевої мішалки на перебіг теплообміну у випарному апараті
Черевко, О. І.
;
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.
2013
Двадцять два роки потому
Черевко, О. І.
2011
Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировини
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Постольнік, Д. В.
;
Загорулько, А. М.
;
Бражник, К. А.
;
Гришина, Т. О.
;
Мошнін, Є. С.
2010
Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву
Черевко, О. І.
;
Маяк, В. І.
;
Смілик, М. М.
;
Постольнік, Д. В.
;
Сардоров, А. М.
2011
Дослідження процесу тепловіддачі під час концентрування в'язких харчових систем
Черевко, О. І.
;
Потапов, В. О.
;
Маяк, О. А.
2011
Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктів
Черевко, О. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Русанов, І. О.
;
Романов, І. П.
2009
Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробки
Черевко, О. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Лебединець, І. В.
2009
Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництва
Черевко, О. І.
;
Маяк, В. І.
;
Постольнік, Д. В.
2012
Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії
Черевко, О. І.
;
Скрипник, В. О.
2021
Експериментально-розрахункові дослідження модельної конструкції вакуум-випарного апарата зі збільшеною поверхнею теплообміну
Черевко, О. І.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
;
Постаджиєв, О. І.