Browsing by Author Цибань, Л. С.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів | Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С. |
2011-10-20 | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста | Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Цибань, Л. С. |
2011 | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пряничного тіста | Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.; Сергієва, І. О.; Белімова, Д. Н. |
2011 | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пісочного тіста | Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.; Резник, Т. І.; Черненко, Г. В. |
2013 | Технологія каротиновмісної добавки на основі мікроводорості Dunaliella salina | Дуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Антоненко, С. П.; Цибань, Л. С. |
2016 | Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використання | Цихановська, І. В.; Александров, О. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Цибань, Л. С. |