Browsing by Author Цибань, Л. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробівПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.
2011-10-20Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тістаПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Цибань, Л. С.
2011Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пряничного тістаПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.; Сергієва, І. О.; Белімова, Д. Н.
2011Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пісочного тістаПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.; Резник, Т. І.; Черненко, Г. В.
2013Технологія каротиновмісної добавки на основі мікроводорості Dunaliella salinaДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Антоненко, С. П.; Цибань, Л. С.
2016Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використанняЦихановська, І. В.; Александров, О. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Цибань, Л. С.