Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Хацкевич, Ю. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 30
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Актуальність викладання дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Хацкевич, Ю. М.
;
Іванніков, П. В.
;
Ленерт, С. О.
2019-05-15
Аналіз впливу хімічного складу технологічного диму на формування якості копченої рибної продукції
Хацкевич, Ю. М.
;
Щербакова, Т. В.
2020
Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачів
Хацкевич, Ю. М.
;
Щербакова, Т. В.
;
Селютіна, Г. А.
2011
Використання добавок радіозахисної дії у хлібобулочних виробах
Хацкевич, Ю. М.
;
Горобець, В. В.
2013
Висвітлення питань удосконалення законодавства в лекціях із дисципліни «Організація захисту прав споживачів»
Потапов, В. О.
;
Хацкевич, Ю. М.
;
Гапонцева, О. В.
2012
Висвітлення питань щодо сучасної політики України із захисту прав споживачів під час вивчення дисципліни «Організація захисту прав споживачів»
Дубініна, А. А.
;
Хацкевич, Ю. М.
2014-05-22
Дослідження активної кислотності риби ін’єкційного засолу під час копчення
Хацкевич, Ю. М.
;
Дьяков, О. Г.
;
Онищенко, В. М.
2012
Дослідження активної кислотності розчинів фосфатних препаратів, що застосовуються для ін’єкційного засолу риби
Хацкевич, Ю. М.
;
Сафонова, О. М.
;
Кобрін, В. М.
2013
Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої
Хацкевич, Ю. М.
;
Черевичина, Н. І.
;
Марченко, О. Д.
2011-10-20
Дослідження реологічних власивостей ікри зернистої лососевої
Хацкевич, Ю. М.
;
Верешко, Н. В.
;
Ольховська, В. С.
2012
Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої
Хацкевич, Ю. М.
;
Черевична, Н. І.
;
Борисова, А. О.
2011-05-19
Дослідження якості майонезів під час зберігання
Хацкевич, Ю. М.
;
Дьяков, О. Г.
;
Іванченко, О. С.
2020
Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якості
Щербакова, Т. В.
;
Хацкевич, Ю. М.
;
Селютіна, Г. А.
2020
Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих
Хацкевич, Ю. М.
;
Щербакова, Т. В.
;
Селютіна, Г. А.
2011
Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання
Хацкевич, Ю. М.
;
Непочатих, Т. А.
;
Іванченко, О. С.
2013
Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчування
Черевична, Н. І.
;
Хацкевич, Ю. М.
;
Кобрін, В. М.
2011
Нове печиво функціонального призначення
Хацкевич, Ю. М.
;
Дудіна, А. В.
2016
Організація та контроль самостійної роботи студентів при вивченні фахових дисциплін на кафедрі товарознавства та експертизи товарів
Хацкевич, Ю. М.
2015
Особливості застосування сучасних технологій у лекціях із дисципліни «Організація захисту прав споживачів»
Хацкевич, Ю. М.
;
Віннікова, В. О.
;
Березовський, Д. В.
2014-05-22
Особливості розробки системи контролю безпечності дитячих сиркових десертів із зерновими наповнювачами
Черевична, Н. І.
;
Хацкевич, Ю. М.
;
Дуденко, Н. В.