Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019 | Актуальність викладання дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | Хацкевич, Ю. М.; Іванніков, П. В.; Ленерт, С. О. |
2019-05-15 | Аналіз впливу хімічного складу технологічного диму на формування якості копченої рибної продукції | Хацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В. |
2020 | Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачів | Хацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А. |
2011 | Використання добавок радіозахисної дії у хлібобулочних виробах | Хацкевич, Ю. М.; Горобець, В. В. |
2013 | Висвітлення питань удосконалення законодавства в лекціях із дисципліни «Організація захисту прав споживачів» | Потапов, В. О.; Хацкевич, Ю. М.; Гапонцева, О. В. |
2012 | Висвітлення питань щодо сучасної політики України із захисту прав споживачів під час вивчення дисципліни «Організація захисту прав споживачів» | Дубініна, А. А.; Хацкевич, Ю. М. |
2014-05-22 | Дослідження активної кислотності риби ін’єкційного засолу під час копчення | Хацкевич, Ю. М.; Дьяков, О. Г.; Онищенко, В. М. |
2012 | Дослідження активної кислотності розчинів фосфатних препаратів, що застосовуються для ін’єкційного засолу риби | Хацкевич, Ю. М.; Сафонова, О. М.; Кобрін, В. М. |
2018 | Дослідження в’язкості середньокалорійних майонезів на основі купажованої олії | Захаренко, В. О.; Хацкевич, Ю. М. |
2013 | Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої | Хацкевич, Ю. М.; Черевичина, Н. І.; Марченко, О. Д. |
2018 | Дослідження процесу автоокиснення рослинної олії під час зберігання | Хацкевич, Ю. М.; Іванніков, П. В. |
2011-10-20 | Дослідження реологічних власивостей ікри зернистої лососевої | Хацкевич, Ю. М.; Верешко, Н. В.; Ольховська, В. С. |
2012 | Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої | Хацкевич, Ю. М.; Черевична, Н. І.; Борисова, А. О. |
2011-05-19 | Дослідження якості майонезів під час зберігання | Хацкевич, Ю. М.; Дьяков, О. Г.; Іванченко, О. С. |
2020 | Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якості | Щербакова, Т. В.; Хацкевич, Ю. М.; Селютіна, Г. А. |
2020 | Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих | Хацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А. |
2014 | Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості та споживних властивостей продуктів дитячого харчування на молочній основі» (заключний) | Хацкевич, Ю. М.; Дейниченко, Г. В.; Дуденко, Н. В.; Черевична, Н. І.; Головко, Т. М.; Марченко, О. Д.; Довгорученко, О. Ю. |
2018 | Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості цукатів з редьки при виробництві та зберіганні дослідження якості цукатів з редьки при виробництві та зберіганні» (остаточний) | Селютіна, Г. А.; Янчева, М. О.; Дейниченко, Г. В.; Хацкевич, Ю. М.; Скирда, О. Є.; Онищенко, В. М.; Іванніков, П. В.; Сколовсь, О. О.; Гапонцева, О. В.; Рачкован, О. Д.; Вільчи, Д. М.; Ляшко, М. В. |
2016 | Звіт про науково-дослідну роботу № 01-15-16Б «Формування якості нових продуктів на основі гречаної крупи і пшона» (заключний) | Дубініна, А. А.; Янчева, М. О.; Селютіна, Г. А.; Хацкевич, Ю. М.; Скирда, О. Є.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.; Попова, Т. М.; Онищенко, В. М.; Беляєва, І. М.; Рачкован, О. Д.; Ватула, Т. С.; Онищенко, А. В. |
2019 | Звіт про науково-дослідну роботу № 08-18-19 Б «Удосконалення способів зберігання плодів та овочів з використанням плівкоутворюючих композицій» (остаточний) | Летута, Т. М.; Хацкевич, Ю. М.; Скирда, О. Є.; Іванніков, П. В.; Онищенко, В. М.; Віннікова, В. О.; Гапонцева, О. В.; Барна, Т. І.; Фролова, Т. В.; Новікова, В. С. |