Browsing by Author Хацкевич, Ю. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 30  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальність викладання дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Хацкевич, Ю. М.; Іванніков, П. В.; Ленерт, С. О.
2019-05-15Аналіз впливу хімічного складу технологічного диму на формування якості копченої рибної продукціїХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.
2020Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачівХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2011Використання добавок радіозахисної дії у хлібобулочних виробахХацкевич, Ю. М.; Горобець, В. В.
2013Висвітлення питань удосконалення законодавства в лекціях із дисципліни «Організація захисту прав споживачів»Потапов, В. О.; Хацкевич, Ю. М.; Гапонцева, О. В.
2012Висвітлення питань щодо сучасної політики України із захисту прав споживачів під час вивчення дисципліни «Організація захисту прав споживачів»Дубініна, А. А.; Хацкевич, Ю. М.
2014-05-22Дослідження активної кислотності риби ін’єкційного засолу під час копченняХацкевич, Ю. М.; Дьяков, О. Г.; Онищенко, В. М.
2012Дослідження активної кислотності розчинів фосфатних препаратів, що застосовуються для ін’єкційного засолу рибиХацкевич, Ю. М.; Сафонова, О. М.; Кобрін, В. М.
2013Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженоїХацкевич, Ю. М.; Черевичина, Н. І.; Марченко, О. Д.
2011-10-20Дослідження реологічних власивостей ікри зернистої лососевоїХацкевич, Ю. М.; Верешко, Н. В.; Ольховська, В. С.
2012Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженоїХацкевич, Ю. М.; Черевична, Н. І.; Борисова, А. О.
2011-05-19Дослідження якості майонезів під час зберіганняХацкевич, Ю. М.; Дьяков, О. Г.; Іванченко, О. С.
2020Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якостіЩербакова, Т. В.; Хацкевич, Ю. М.; Селютіна, Г. А.
2020Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованихХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2011Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберіганняХацкевич, Ю. М.; Непочатих, Т. А.; Іванченко, О. С.
2013Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчуванняЧеревична, Н. І.; Хацкевич, Ю. М.; Кобрін, В. М.
2011Нове печиво функціонального призначенняХацкевич, Ю. М.; Дудіна, А. В.
2016Організація та контроль самостійної роботи студентів при вивченні фахових дисциплін на кафедрі товарознавства та експертизи товарівХацкевич, Ю. М.
2015Особливості застосування сучасних технологій у лекціях із дисципліни «Організація захисту прав споживачів»Хацкевич, Ю. М.; Віннікова, В. О.; Березовський, Д. В.
2014-05-22Особливості розробки системи контролю безпечності дитячих сиркових десертів із зерновими наповнювачамиЧеревична, Н. І.; Хацкевич, Ю. М.; Дуденко, Н. В.