Browsing by Author Федак, В. І.
Showing results 1 to 15 of 15
Issue Date | Title | Author(s) |
2014-05-22 | Актуальність та особливості відкриття екоресторану в Харкові | Федак, В. І.; Чміль, Г. Л. |
2017 | Анімаційна діяльність як складова іміджу санаторно-курортних закладів | Балацька, Н. Ю.; Калєнік, К. В.; Федак, В. І. |
2015 | Використання сучасних інформаційних технологій під час проведення практичних занять із дисципліни «Іміджева ідеологія в готельному і ресторанному бізнесі» | Федак, В. І. |
2012 | Гостинність як технологічний елемент готельного та ресторанного обслуговування | Федак, В. І. |
2011 | Діагностика технології структурованих десертів з використанням вторинних продуктів обробки молока | Золотухіна, І. В.; Федак, В. І.; Коцюба, М. П. |
2016 | Значення брендингу в готельному бізнесі | Федак, В. І. |
2014-05-22 | Розробка способу одержання молочно-білкового напівфабрикату для виробництва десертної продукції | Дейниченко, Г. В.; Федак, В. І. |
2014 | Розробка структурованої десертної продукції функціонального призначення з використанням мембранних технологій | Федак, В. І.; Федак, Н. В.; Загорулько, Р. В. |
2019-05-15 | Роль внутрішнього іміджу в закладах гостинності | Федак, В. І. |
2016 | Самостійна робота студентів як спосіб формування професійних компетенцій | Федак, В. І. |
2011 | Сучасний стан розвитку екологічного туризму у світі та Україні | Федак, В. І. |
2012 | Сучасні автоматизовані засоби та методи розрахунків із клієнтами в ресторанному бізнесі | Калєнік, К. В.; Федак, В. І. |
2012 | Сучасні моделі управління багатофункціональним туристично-готельним комплексом | Калєнік, К. В.; Федак, В. І. |
2011 | Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні | Федак, В. І.; Баканова, Ю. А. |
2013 | Шляхи підвищення якості підготовки фахівців у рамках Болонського процесу | Калєнік, К. В.; Федак, В. І. |