Browsing by Author Федак, В. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Актуальність та особливості відкриття екоресторану в ХарковіФедак, В. І.; Чміль, Г. Л.
2017Анімаційна діяльність як складова іміджу санаторно-курортних закладівБалацька, Н. Ю.; Калєнік, К. В.; Федак, В. І.
2015Використання сучасних інформаційних технологій під час проведення практичних занять із дисципліни «Іміджева ідеологія в готельному і ресторанному бізнесі»Федак, В. І.
2012Гостинність як технологічний елемент готельного та ресторанного обслуговуванняФедак, В. І.
2011Діагностика технології структурованих десертів з використанням вторинних продуктів обробки молокаЗолотухіна, І. В.; Федак, В. І.; Коцюба, М. П.
2016Значення брендингу в готельному бізнесіФедак, В. І.
2014-05-22Розробка способу одержання молочно-білкового напівфабрикату для виробництва десертної продукціїДейниченко, Г. В.; Федак, В. І.
2014Розробка структурованої десертної продукції функціонального призначення з використанням мембранних технологійФедак, В. І.; Федак, Н. В.; Загорулько, Р. В.
2019-05-15Роль внутрішнього іміджу в закладах гостинностіФедак, В. І.
2016Самостійна робота студентів як спосіб формування професійних компетенційФедак, В. І.
2011Сучасний стан розвитку екологічного туризму у світі та УкраїніФедак, В. І.
2012Сучасні автоматизовані засоби та методи розрахунків із клієнтами в ресторанному бізнесіКалєнік, К. В.; Федак, В. І.
2012Сучасні моделі управління багатофункціональним туристично-готельним комплексомКалєнік, К. В.; Федак, В. І.
2011Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в УкраїніФедак, В. І.; Баканова, Ю. А.
2013Шляхи підвищення якості підготовки фахівців у рамках Болонського процесуКалєнік, К. В.; Федак, В. І.