Browsing by Author Трощій, Тетяна Володимирівна
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою | Сабадош, Ганна Олександрівн; Горальчук, Андрій Богданович; Трощій, Тетяна Володимирівна |
2008-08-11 | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного | Перцевой, Федір Всеволодович; Колеснікова, Марина Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Трощій, Тетяна Володимирівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Димитриєвич, Любов Радівна; Перцевой, Микола Федорович; Бідюк, Дмитро Олегович |
2008-07-25 | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного | Перцевой, Федір Всеволодович; Трощій, Тетяна Володимирівна; Гурський, Петро Васильович; Колеснікова, Марина Борисівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Димитриєвич, Любов Радівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович |
2015 | Технологічна експертиза безпечності харчової продукції | Колеснікова, Марина Борисівна; Трощій, Тетяна Володимирівна |
2015 | Технологічна експертиза безпечності харчової продукції | Гринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Трощій, Тетяна Володимирівна |
2016 | Технологічна експертиза безпечності харчової продукції | Колеснікова, Марина Борисівна; Трощій, Тетяна Володимирівна |
2011 | Технологічні основи безпеки харчових продуктів | Трощій, Тетяна Володимирівна; Рябець, Ольга Юріївна; Федак, Наталія Василівна |
2015 | Технології харчових виробництв | Перцевой, Федір Всеволодович; Трощій, Тетяна Володимирівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна |