Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Актуальні аспекти індивідуально-орієнтованого навчання | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Даніела, Гагіч Кенерич |
2019-05-15 | Аналіз асортименту та споживчих властивостей безалкогольних напоїв, представлених на споживчому ринку України | Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Онищенко, В. М. |
2011-05-19 | Бальна оцінка якості малосольних огірків | Бєляєва, Л. М.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І. |
2020 | Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачів | Хацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А. |
2021 | Визначення масової частки антоціанів у продуктах дитячого харчування | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В. |
2009 | Визначення залишків фосфорорганічних пестицидів та синтетичних пиретроїдів в огірках | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І. |
2012 | Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірків | Селютіна, Г. А.; Дьяков, О. Г.; Білоус, В. І. |
2012 | Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В. |
2009 | Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництва | Селютіна, Г. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Щербакова, Т. В. |
2012 | Використання інтерактивних технологій на кафедрі товарознавств а та експертизи товарів | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В. |
2019 | Використання інтерактивних технологій під час викладання дисципліни «Сертифікація товарів» | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В. |
2020 | Вміст біологічно активних речовин у пастах із ревеню й аґрусу | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В |
2019-05-15 | Вміст нітратів у ревені | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А. |
2018 | Вплив тривалості заморожування огірків на їх колірні характеристики | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А. |
2013 | До проблеми розробки моделі конкурентоспроможного фахівця з товарознавства й торговельного підприємництва | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Селютіна, Г. А. |
2011-05-22 | Дослідження вмісту мінеральних речовин у нових сортах огірків, поширених у Східній Україні | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І. |
2018 | Дослідження змін консистенції овочевих і ягідних паст залежно від температури | Селютіна, Г. А.; Захаренко, В. О. |
2015 | Дослідження якості пасти з ківі з використанням лікарської сировини | Селютіна, Г. А.; Селютін, В. М.; Щербакова, Т. В. |
2020 | Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якості | Щербакова, Т. В.; Хацкевич, Ю. М.; Селютіна, Г. А. |
2020 | Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих | Хацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А. |