Browsing by Author Селютін, В. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Гастрономічний туризм як перспективний напрям розвитку вітчизняного туризмуСелютін, В. М.; Ноженко, Б. О.
2013Засоби діагностики якості підготовки менеджерів у системі корпоративних стандартів освітиЯцун, Л. М.; Селютін, В. М.
2020Звіт про науково-дослідну роботу "Організаційно-методологічні аспекти удосконалення фінансових механізмів забезпечення сталого розвитку підприємств торгівлі" (заключний)Ставерська, Т. О.; Кащена, Н. Б.; Нестеренко, О. О.; Крутова, А. С.; Тарасова, Т. О.; Бігдан, І. А.; Близнюк, О. П.; Гаркуша, Н. М.; Горошанська, О. О.; Лачкова, В. М.; Лачкова, Л. І.; Лисак, Г. Г.; Жилякова, О. В.; Андрющенко, І. С.; Іванюта, О. М.; Шевчук, І. Л.; Макурін, А. А.; Проскурніна, Н. В.; Терещенко, Е. Ю.; Черчата, А. О.; Морохович, В. С.; Селютін, В. М.; Ткаченко, О. П.; Мельничук, М. О.; Носач, Н. М.; Порсюрова, І. П.; Безугла (Сіфурова), А. І.; Єгорова, О. М.; Лачков, А. С.; Логвиненко, К. В.; Мухіна, М. М.; Панфілова, Я. А.; Поліновська (Маккі), Л. М.
2012Кластеризація як інструмент формув ання цільових регіональних програм розвитку сфери харчування населенняСелютін, В. М.
2019Козацькі страви як складова привабливості туристівСелютін, В. М.; Ляліна, О. О.
2019Менеджмент якості ресторанних послуг в туризміСелютін, В. М.; Шевченко, К. Г.
2020Модифікація SWOT-аналізу як стратегічного інструменту оцінювання ресторанного господарстваСелютін, В. М.; Ольшанський, О. В.
2011Особливості розвитку сфери туризму у світовому господарствіСелютін, В. М.; Токарчук, Г. В.
2019-05-15Особливості управління інноваціями на підприємствах готельного господарстваСелютін, В. М.
2014-05-22Потенціал і напрями розвитку пізнавального туризму в Харківській областіСелютін, В. М.
2012Проблеми та перспективи розвитку кулінарного туризму на ХарківщиніСелютін, В. М.; Шевченко, Д. Є.
2011Проблеми та шляхи вдосконалення системи логістики торговельних мережСелютін, В. М.; Бондаренко, Л. С.
2011Проблеми та шляхи оптимізації робочого часу адміністраторів торговельних підприємствСелютін, В. М.; Зубко, І. М.
2019Проблеми і перспективи формування гастротурів на основі української кухніСелютін, В. М.; Байрачна, М. А.
2016Підвищення ефективності самостійної роботи студентів спеціальності «Менеджмент»Ольшанський, О. В; Селютін, В. М.
2011Підвищення стратегічного потенціалу як умова успіху підприємств розважального бізнесуСелютін, В. М.; Кобченко, В. В.
2011Підготовка до Євро-2012 як чинник активізації міжнародного туризму в УкраїніСелютін, В. М.; Шахворостова, І. О.
2022Розвиток ресторанної інфраструктури туристських дестинаційЯцун, Л. М.; Селютін, В. М.
2019Самостійна робота як важлива умова формування загальних і спеціальних компетенцій студентівСелютін, В. М.; Віннікова, В. В.
2021-04-08Системні проблеми моделювання стратегій зовнішньоекономічної діяльностіСелютін, В. М.; Голіков, М.