Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22754
Title: | Козацькі страви як складова привабливості туристів |
Authors: | Ляліна, О. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Селютін, В. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Ляліна О. О. Козацькі страви як складова привабливості туристів. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. В. М. Селютін ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 56-57. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22754 |
Appears in Collections: | Традиції та інновації харчування туристів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-56-57.pdf | 271.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.