Browsing by Author Радченко, Анна Едуардівна
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Дизайн і декорування страв: метод. вказівки | Радченко, Анна Едуардівна; Юрченко, Світлана Леонідівна |
2021 | Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатів | Радченко, Анна Едуардівна; Юрченко, Світлана Леонідівна |
2022 | Культура харчування | Радченко, Анна Едуардівна |
2022 | Методологія наукових досліджень | Радченко, Анна Едуардівна; Яранцева, Євгенія Олександрівна |
2022 | Методологія наукових досліджень | Радченко, Анна Едуардівна |
2022 | Методологія наукових досліджень | Радченко, Анна Едуардівна; Яранцева, Євгенія Олександрівна |
2020-12-28 | Плівкове покриття для обробки плодів абрикоса перед зберіганням | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Новікова, Віра Валеріївна; Бєляєва, Інна Михайлівна; Колесник, Вікторія Валентинівна; Сподар, Катерина Вікторівна; Радченко, Анна Едуардівна |
2024 | Технологія веганських та вегетаріанських харчових продуктів: метод. вказівки | Радченко, Анна Едуардівна |
2017 | Товарознавство пакувальних матеріалів і тари | Летута, Тетяна Миколаївна; Радченко, Анна Едуардівна; Прибилович, Л. А.; Круглова, Ольга Сергіївна |
2018 | Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом | Радченко, Анна Едуардівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Білецька, Яна Олександрівна |
2018 | Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре | Білецька, Яна Олександрівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Радченко, Анна Едуардівна |
2018 | Інновації в готельному та ресторанному бізнесі | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Радченко, Анна Едуардівна; Соколовська, Олена Олександрівна |