Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2011 | Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста | Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М.; Тимчук, С. М. |
2019 | Використання безглютенової рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів | Постнова, О. М.; Кучерук, З. І. |
2021 | Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів. | Постнова, О. М. |
2015 | Використання знежиреного термічно обробленого борошна амаранту в технології безглютенових кондитерських виробів | Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Галич, А. О. |
2014-05-22 | Використання кріоподрібненої сировини з оплодня гречки в технології масляного бісквіта | Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. |
2011-05-19 | Використання нового гібрида кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробів | Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. |
2011-04-19 | Використання нового гібрида кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробів | Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. |
2014 | Використання інформаційних ресурсів для забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Технологія галузі» | Постнова, О. М.; Кучерук, З. І. |
2015 | Вміст токсичних речовин у культивованих грибах, що реалізуються на споживчому ринку України | Ольховська, В. С.; Янчева, М. О.; Постнова, О. М. |
2012 | Вплив біологічно активних речовин кріас-домішки з оплодня гречки на антиоксидантні властивості жировмісних кондитерських напівфабрикатів | Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. |
2013 | Досвід використання інноваційних технологій навчання для інтеграції освіти та виробництва під час вивчення дисциплін професійного спрямування | Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г. |
2019 | Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикату | Постнова, О. М.; Гагін, І. О. |
2010 | Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна | Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М.; Тимчук, С. М. |
2016 | Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Шипко, Г. М.; Постнова, О. М.; Мельник, О. Є.; Перекрест, В. В. |
2013 | Дослідження зміни харчової та енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів у присутності пасти із зерна нового гібрида кукурудзи | Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. |
2017 | Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництва | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Челомбітько, В. О.; Постнова, О. М. |
2014 | Дослідження якості масляного бісквіта з додаванням кріоподрібненої сировини з оплодня гречки | Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М.; Париш, П. С. |
2015 | Дослідження якості масляного бісквіта з додаванням кріоподрібненої сировини з оплодня гречки | Постнова, О. М.; Париш, П. С. |
2011 | Експертиза стану пакування та маркування майонезу, який реалізується на ринку міста Харкова | Постнова, О. М.; Верников, О. К. |
2013 | Ефективність проведення профорієнтаційної роботи на кафедрі «Товарознавство та експертиза товарів» | Черевична, Н. І.; Постнова, О. М.; Бондаренко, В. Ф. |