Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2011 | Актуальність використання кальцієбілкових комплексів у технології м'ясних посічених виробів | Головко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В. |
2024 | Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировини | Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Буштаков, І. С. |
2011 | Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення | Головко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В. |
2024 | Актуальність удосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанної індустрії | Акмен, В. О.; Полупан, В. В.; Вовк, М. А. |
2014 | Використання веб-технологій у викладанні на кафедрі товарознавства в митній справі | Головко, Т. М.; Полупан, В. В. |
2019-05-15 | Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоїв | Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В. |
2018 | Використання інноваційних методів очищення лікеро-горілчаних виробів | Колесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В. |
2016 | Дистанційні онлайн-консультації з використанням skype-технологій при викладанні дисципліни «Митна логістика» | Головко, М. П.; Полупан, В. В. |
2012 | Дослідження вологозв’язуючих властивостей м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату білково-мінерального | Головко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В. |
2012 | Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршів | Головко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В. |
2024 | Дослідження смакових переваг споживачів щодо збагачених снєків і сухих сніданків | Акмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Колесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В. |
2009 | Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначення | Сорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.; Полупан, В. В. |
2019 | Дослідження якості та термінів зберігання добавки білково-мінеральної | Полупан, В. В.; Колесник, В. В.; Головко, М. П. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний) | Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Карбівнича, Т. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Скирда, О. Є.; Сподар, К. В.; Лісніченко, О. О. |
2018 | Звіт про науково-дослідну роботу «Комплексна та безвідходна переробка гідробіонтів прісноводних водойм» (остаточний) | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Полупан, В. В.; Бакіров, М. П.; Крикуненко, Л. О.; Геліх, А. О.; Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Мельник, М. І.; Старков, В. В. |
2017 | Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням» (остаточний) | Головко, М. П.; Погожих, М. І.; Захаренко, В. О.; Головко, Т. М.; Полупан, В. В.; Бакіров, П. О.; Геліх, А. О. |
2017 | Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням» (остаточний) | Головко, М. П.; Погожих, М. І.; Захаренко, В. О.; Головко, Т. М.; Полупан, В. В.; Бакіров, П. О.; Геліх, А. О. |
2024 | Звіт про науково-дослідну роботу «Управління інноваційними технологіями з метою підвищення конкурентноспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу» (остаточний) | Пенкіна, Н. М.; Карбівнича, Т. В.; Одарченко, Д. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Калєнік, К. В.; Скриннік, В. І.; Пенкін, А. К.; Веретенніков, О. В.; Веретенніков, С. В. |
2019 | Звіт про науково-дослідну роботу № 15-19-19Б «Формування якості деревостружкових плит для забезпечення безпеки під час використання» (остаточний) | Акмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Головко, М. П.; Захаренко, В. О.; Полупан, В. В.; Головко, Т. М.; Колесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Юрченко, М. А.; Латка, С. Ю.; Фабричний, Д. В. |
2023 | Кадрове забезпечення як запорука розвитку індустрії гостинності в Україні | Ленська, І. П.; Пенкін, А. К.; Полупан, В. В. |