Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Полупан, В. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 45
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Актуальність використання кальцієбілкових комплексів у технології м'ясних посічених виробів
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2024
Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировини
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Буштаков, І. С.
2011
Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2024
Актуальність удосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанної індустрії
Акмен, В. О.
;
Полупан, В. В.
;
Вовк, М. А.
2019-05-15
Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоїв
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
2016
Дистанційні онлайн-консультації з використанням skype-технологій при викладанні дисципліни «Митна логістика»
Головко, М. П.
;
Полупан, В. В.
2012
Дослідження вологозв’язуючих властивостей м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату білково-мінерального
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2012
Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршів
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2024
Дослідження смакових переваг споживачів щодо збагачених снєків і сухих сніданків
Акмен, В. О.
;
Сорокіна, С. В.
;
Колесник, В. В.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Полупан, В. В.
2009
Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначення
Сорокіна, С. В.
;
Карпенко, З. П.
;
Полупан, В. В.
2019
Дослідження якості та термінів зберігання добавки білково-мінеральної
Полупан, В. В.
;
Колесник, В. В.
;
Головко, М. П.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Соколова, Є. Б.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Скирда, О. Є.
;
Сподар, К. В.
;
Лісніченко, О. О.
2023
Кадрове забезпечення як запорука розвитку індустрії гостинності в Україні
Ленська, І. П.
;
Пенкін, А. К.
;
Полупан, В. В.
2014-05-22
М'ясні посічені вироби, збалансовані за хімічним складом
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2024
Менеджмент персоналу готелю як запорука ефективної діяльності
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Пенкін, А. К.
2015
Мультимедійні презентації Microsoft Power Point у викладанні дисципліни «митне регулювання»
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Полупан, В. В.
2021
Міжнародне співробітництво як складова сучасної інформаційно-освітньої моделі вищої освіти
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Полупан, В. В.
2013
М’ясні посічені вироби із використанням напівфабрикату білково-мінерального
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Овсяннікова, Л. Г.
;
Полупан, В. В.
2011-10-20
Наукове обгрунтування сорбції колагеном свинячої шкіри іонів кальцію та магнію
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2024
Наукове обґрунтування вибору методу менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Пенкін, А. К.