Browsing by Author Плотнікова, Р. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Використання ділової гри в рамках навчального процесуПлотнікова, Р. В.; Андрєєва, С. С.; Тютюкова, Д. О.
2017Дослідження властивостей стабілізаційної системи в межах виробництва морозиваПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.
2011Дослідження закономірностей сорбції кальцію з молочної сировини сорбентом на основі альгінату натріюГринченко, О. О.; Плотнікова, Р. В.; Мельник, А. П.; Фоменко, О. А.
2009Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складомПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П.П.
2015Дослідження показників якості та безпечності десертної продукції з використанням молочної та плодово-ягідної сировиниПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.
2011Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировиниГринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Пивоваров, П. П.
2019Ділова гра як інструмент підвищення мотивації студентів до навчанняПлотнікова, Р. В.; Андрєєва, С. С.
2016Забезпечення мотивації самостійної роботи студентівАндрєєва, С. С.; Плотнікова, Р. В.; Тютюкова, Д. О.
2018Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка та впровадження інноваційних технологій харчової продукції» (заключний)Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Федак, Н. В.; Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.; Черемська, Т. В.; Чорна, Н. В.; Журавльов, С. В.; Омельченко, С. Б.; Плотнікова, Р. В.; Нагорний, О. Ю.; Ботштейн, Б. Б.; Рябець, О. Ю.; Котляр, О. В.; Андрєєва, С. С.; Яранцева, Є. О.; Тютюкова, Д. О.; Мряченко, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Тищенко, О. П.; Панчева, А. О.; Семененко, В. В.; Блищик, С. В.; Булгакова, А. О.; Оганесян, В. М.
2016Звіт про науково-дослідну роботу № 19-15-16 Б «Наукові та прикладні основи забезпечення технологічної стабільності дисперсних систем для виробництва харчової продукції, одержаної індустріальними способами» (заключний)Гринченко, О. О.; Горальчук, А. Б.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.; Чорна, Н. В.; Черемська, Т. В.; Журавльов, С. В.; Гринченко, Н. Г.; Неклеса, О. П.; Ботштейн, Б. Б.; Плотнікова, Р. В.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Андрєєва, С. С.; Котляр, О. В.; Нечепуренко, К. Б.; Коротаєва, Є. О.; Мряченко, Н. В.; Тютюкова, Д. О.; Лісовська, Т. О.
2020Звіт про науково-дослідну роботу № 7-19-20 Б «Наукові та прикладні аспекти впровадження принципів НАССР в діяльність операторів ринку харчових продуктів» заключний звітГринченко, О. О.; Колеснікова, М. Б.; Пивоваров, П. П.; Юрченко, С. Л.; Андрєєва, С. С.; Плотнікова, Р. В.; Ботштейн, Б. Б.
2013Обґрунтування рецептурного складу напівфабрикатів для десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировиниПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
2012Обґрунтування технологічних параметрів отримання напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировиниПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
2021Організація освітнього процесу з використанням особистісно-орієнтованих технологійПлотнікова, Р. В.; Андрєєва, С. С.
2016Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натріюПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Гринченко, О. О.; Коротаєва, Є. О.
2010Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складуПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
2021-04-08Розробка проєкту технології сиркових десертівПлотнікова, Р. В.; Сищенко, О. В.
2013Розробка рекомендацій із використання гранул, одержаних у межах реалізації технології молочної сировини з регульованим сольовим складомПивоваров, П. П.; Гринченко, Н. Г.,; Плотнікова, Р. В.; Веселова, Н. В.
2021Сучасні підходи до формування асортименту рекомбінованих продуктівАндрєєва, С. С.; Плотнікова, Р. В.
2014-05-22Технологія десертної продукції на основі напівфабрикату з регульованим складом сольової системиПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.