Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Плотнікова, Р. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 24
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Використання ділової гри в рамках навчального процесу
Плотнікова, Р. В.
;
Андрєєва, С. С.
;
Тютюкова, Д. О.
2017
Дослідження властивостей стабілізаційної системи в межах виробництва морозива
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
2011
Дослідження закономірностей сорбції кальцію з молочної сировини сорбентом на основі альгінату натрію
Гринченко, О. О.
;
Плотнікова, Р. В.
;
Мельник, А. П.
;
Фоменко, О. А.
2009
Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складом
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Пивоваров, П.П.
2015
Дослідження показників якості та безпечності десертної продукції з використанням молочної та плодово-ягідної сировини
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
2011
Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини
Гринченко, Н. Г.
;
Плотнікова, Р. В.
;
Пивоваров, П. П.
2019
Ділова гра як інструмент підвищення мотивації студентів до навчання
Плотнікова, Р. В.
;
Андрєєва, С. С.
2016
Забезпечення мотивації самостійної роботи студентів
Андрєєва, С. С.
;
Плотнікова, Р. В.
;
Тютюкова, Д. О.
2018
Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка та впровадження інноваційних технологій харчової продукції» (заключний)
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, П. П.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Горальчук, А. Б.
;
Федак, Н. В.
;
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Черемська, Т. В.
;
Чорна, Н. В.
;
Журавльов, С. В.
;
Омельченко, С. Б.
;
Плотнікова, Р. В.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Ботштейн, Б. Б.
;
Рябець, О. Ю.
;
Котляр, О. В.
;
Андрєєва, С. С.
;
Яранцева, Є. О.
;
Тютюкова, Д. О.
;
Мряченко, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Тищенко, О. П.
;
Панчева, А. О.
;
Семененко, В. В.
;
Блищик, С. В.
;
Булгакова, А. О.
;
Оганесян, В. М.
2016
Звіт про науково-дослідну роботу № 19-15-16 Б «Наукові та прикладні основи забезпечення технологічної стабільності дисперсних систем для виробництва харчової продукції, одержаної індустріальними способами» (заключний)
Гринченко, О. О.
;
Горальчук, А. Б.
;
Пивоваров, П. П.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Чорна, Н. В.
;
Черемська, Т. В.
;
Журавльов, С. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Неклеса, О. П.
;
Ботштейн, Б. Б.
;
Плотнікова, Р. В.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Омельченко, С. Б.
;
Андрєєва, С. С.
;
Котляр, О. В.
;
Нечепуренко, К. Б.
;
Коротаєва, Є. О.
;
Мряченко, Н. В.
;
Тютюкова, Д. О.
;
Лісовська, Т. О.
2020
Звіт про науково-дослідну роботу № 7-19-20 Б «Наукові та прикладні аспекти впровадження принципів НАССР в діяльність операторів ринку харчових продуктів» заключний звіт
Гринченко, О. О.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Пивоваров, П. П.
;
Юрченко, С. Л.
;
Андрєєва, С. С.
;
Плотнікова, Р. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
2013
Обґрунтування рецептурного складу напівфабрикатів для десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировини
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Пивоваров, П. П.
2012
Обґрунтування технологічних параметрів отримання напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировини
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Пивоваров, П. П.
2021
Організація освітнього процесу з використанням особистісно-орієнтованих технологій
Плотнікова, Р. В.
;
Андрєєва, С. С.
2016
Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натрію
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Гринченко, О. О.
;
Коротаєва, Є. О.
2010
Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складу
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Пивоваров, П. П.
2021-04-08
Розробка проєкту технології сиркових десертів
Плотнікова, Р. В.
;
Сищенко, О. В.
2013
Розробка рекомендацій із використання гранул, одержаних у межах реалізації технології молочної сировини з регульованим сольовим складом
Пивоваров, П. П.
;
Гринченко, Н. Г.,
;
Плотнікова, Р. В.
;
Веселова, Н. В.
2021
Сучасні підходи до формування асортименту рекомбінованих продуктів
Андрєєва, С. С.
;
Плотнікова, Р. В.
2014-05-22
Технологія десертної продукції на основі напівфабрикату з регульованим складом сольової системи
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.