Browsing by Author Перцевий, Ф. В.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Дослідження впливу агату на процес дегідратації пасти закусочної за допомогою диференціальної термогравіметрії | Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В. |
2016 | Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти | Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О. |
2014 | Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної | Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Обозна, М. В. |
2009 | Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок Сканпро | Перцевий, Ф. В.; Теймурова, А. Т.; Коваленко, В.О.; Дьяков, О.Г. |
2016 | Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної | Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О. |
2009 | Дослідження тривалості теплової обробки пасти закусочної | Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Савгіра, Ю. О.; Головко, М. П. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний) | Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Даюб Антанаус Антанаус Набіх; Перцевий, Ф. В.; Омельченко, С. Б. |
2001 | Практикум. Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв | Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Гулий, І. С.; Тіщенко, Л. М.; Міцкевич, Т.; Богомолов, О. В.; Полевич, В. В. |