Просмотр собрания по группе - Авторы Панікарова, Б. О.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 15 из 15
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2013Визначення інноваційної стратегії розробки білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировиниПанікарова, Б. О.
2011-05-19Використання білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини в технологіях січених кулінарних виробівКоваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Горбань, В. Г.
2011Використання дієтичної добавки на основі колагеновмісної сировини в рецептурах рибної кулінарної продукціїКоваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Прокопенко, О. Д.
2014-05-22Використання ресурсозберігальних технологій переробки колагеновмісної сировиниДуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О.
2011-10-20Вплив параметрів ферментативного протеолізу рибної колагеновмісної сировини на технологічні властивості білкової добавкиКоваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Антоненко, С. П.
2012Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системахТоряник, О. І.; Коваленко, В. О.; Дьяков, О. Г.; Панікарова, Б. О.
2014-05-22Дослідження впливу протеолізу на мікробіологічні показники білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировиниДуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О.
2009Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусівЖигаленко, І. Ю.; Колеснікова, М. Б.; Панікарова, Б. О.
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Використання біопотенціалу колагеномісткої сировини в технологіях продуктів оздоровчого призначення» (заключний)Дуденко, Н. В.; Дуденко, Н. В.; Коваленко, В. О.; Павлоцька, Л. Ф.; Серік, М. Л.; Антоненко, С. П.; Чернова, Л. О.; Горбань, В. Г.; Панікарова, Б. О.; Янчева, М. О.; Чуйко, Л. О.; Цибань, Л. С.; Коваленко, С. М.; Андрєєва, С. С.
2013Обґрунтування використання білкової добавки на основі ферментованої колагеновмісної сировини в технології рибних кулінарних виробівКоваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Бондар, А. Ю.
2012Обґрунтування доцільності використання білкової добавки на основі шкіри сьомги в технології рибних кулінарних виробівКоваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.
2013Реалізація прийомів інтерактивного навчання в системі вищих навчальних закладівДуденко, Н. В.; Антоненко, С. П.; Панікарова, Б. О.
2015Удосконалення технологічних показників рибних січених виробівДуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О.
2015Шляхи та перспективи раціонального використання і переробки рибної вторинної сировиниПанікарова, Б. О.; Антоненко, С. П.; Кастигов, К. В.
2015Інноваційні технології та їх упровадження у вищих навчальних закладахДуденко, Н. В.; Горбань, В. Г.; Панікарова, Б. О.