Просмотр собрания по группе - Авторы Панікарова, Б. О.
Результаты 1 по 15 из 15
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2013 | Визначення інноваційної стратегії розробки білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини | Панікарова, Б. О. |
2011-05-19 | Використання білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини в технологіях січених кулінарних виробів | Коваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Горбань, В. Г. |
2011 | Використання дієтичної добавки на основі колагеновмісної сировини в рецептурах рибної кулінарної продукції | Коваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Прокопенко, О. Д. |
2014-05-22 | Використання ресурсозберігальних технологій переробки колагеновмісної сировини | Дуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О. |
2011-10-20 | Вплив параметрів ферментативного протеолізу рибної колагеновмісної сировини на технологічні властивості білкової добавки | Коваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Антоненко, С. П. |
2012 | Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах | Торяник, О. І.; Коваленко, В. О.; Дьяков, О. Г.; Панікарова, Б. О. |
2014-05-22 | Дослідження впливу протеолізу на мікробіологічні показники білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини | Дуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О. |
2009 | Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів | Жигаленко, І. Ю.; Колеснікова, М. Б.; Панікарова, Б. О. |
2013 | Звіт про науково-дослідну роботу «Використання біопотенціалу колагеномісткої сировини в технологіях продуктів оздоровчого призначення» (заключний) | Дуденко, Н. В.; Дуденко, Н. В.; Коваленко, В. О.; Павлоцька, Л. Ф.; Серік, М. Л.; Антоненко, С. П.; Чернова, Л. О.; Горбань, В. Г.; Панікарова, Б. О.; Янчева, М. О.; Чуйко, Л. О.; Цибань, Л. С.; Коваленко, С. М.; Андрєєва, С. С. |
2013 | Обґрунтування використання білкової добавки на основі ферментованої колагеновмісної сировини в технології рибних кулінарних виробів | Коваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Бондар, А. Ю. |
2012 | Обґрунтування доцільності використання білкової добавки на основі шкіри сьомги в технології рибних кулінарних виробів | Коваленко, В. О.; Панікарова, Б. О. |
2013 | Реалізація прийомів інтерактивного навчання в системі вищих навчальних закладів | Дуденко, Н. В.; Антоненко, С. П.; Панікарова, Б. О. |
2015 | Удосконалення технологічних показників рибних січених виробів | Дуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О. |
2015 | Шляхи та перспективи раціонального використання і переробки рибної вторинної сировини | Панікарова, Б. О.; Антоненко, С. П.; Кастигов, К. В. |
2015 | Інноваційні технології та їх упровадження у вищих навчальних закладах | Дуденко, Н. В.; Горбань, В. Г.; Панікарова, Б. О. |