Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Павлюк, Р. Ю.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 262
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014-05-22
Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлини
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Стоєв, С. С.
;
Дібрівська, Н. В.
;
Лосєва, С. М.
2016
Биотехнология оздоровительных кисломолочных напитков на основе пахты с использованием наноструктурированных растительных добавок
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарская, В. В.
;
Абрамова, Т. С.
;
Юрьева, О. А.
2013
Біотехнологія кисломолочних напоїв для оздоровчого харчування з використанням сколотин та наноструктурованих добавок із пряних овочів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
2013
Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Погарська, В. В.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
;
Кляп, Т. П.
2014-05-22
Вивчення амінокислотного складу замороженого дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонів
Павлюк, Р. Ю.
;
Маціпура, Т. С.
2009
Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування
Павлюк, Р. Ю.
;
Крячко, Т. В.
;
Яницький, В. В.
;
Афанасьєва, В. А.
;
Максимова, Н. П.
2011
Вивчення вмісту бар у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із лимонів та апельсинів
Павлюк, Р. Ю.
;
Соколова, Л. М.
;
Козюрін, Д. М.
2011-04-19
Вивчення вмісту БАР у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із плодів та ягід
Соколова, Л. М.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Яницький, В. В.
2021-04-08
Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на БАР хлорофіловмісних овочів під час переробки
Павлюк, Р. Ю.
;
Онопрієнко, О. О.
;
Погарський, О. С.
2021-04-08
Вивчення впливу кріогенної обробки та дрібнодисперсного подрібнення натуральних прянощів перед екстрагуванням на вміст ароматичних речовин
Павлюк, Р. Ю.
;
Юр’єва, О. О.
;
Перевозник, Н. В.
2011
Вивчення впливу НВЧ-обробки та бланшування на антоціанові речовини під час отримання наноструктурованих порошків із буряку
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Руда, Л. В.
2011
Вивчення впливу низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок із селери
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Кравченко, І. В.
2021
Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнання
Павлюк, Р. Ю.
;
Михайлов, В. М.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2021
Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбура
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Бессараб, О. С.
;
Балабай, К. С.
2021-04-08
Вивчення впливу процесів паротермічної обробки та механолізу за умови використання сучасного обладнання на ферментативні процеси у хлорофіловмісній сировині
Павлюк, Р. Ю.
;
Нагубнєв, М. О.
;
Погарський, О. С.
2014-05-22
Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАР
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
2019-05-15
Вивчення комплексного впливу процесів паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР під час отримання оздоровчих нанопродуктів із каротиновмісних ягід
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Стуконоженко, Т. А.
2021
Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції з них
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Ніколенко, А. М.
;
Лосєва, С. М.
2020
Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції із них
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Ніколенко, А. М.
2012
Вивчення показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотини та натуральних вітамінних наповнювачів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Архіпов, О. С.
;
Лосєва, С. М.