Browsing by Author Отрошко, Н. О.
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів | Євлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г. |
2012 | Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині | Євлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Вакшуль, З. В. |
2011 | Визначення загальної антиоксидантної активності червоних сухих вин шляхом кулонометричного титрування | Отрошко, Н. О.; Торяник, Д. О.; Кисельова, Н. В. |
2011-05-19 | Визначення параметрів якості йодованої солі | Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Бойко, Н. В.; Торяник, Д. О. |
2011 | Вплив вмісту аскорбінової кислоти на загальну антиоксидантну активність рослинної сировини шляхом кулонометричного титрування | Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Тригубенко, Ю. |
2011 | Застосування методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності напоїв на основі зеленого чаю | Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міронов, О. Ю. |
2012 | Кількісна оцінка антиоксидантної активності рослинної сировини | Євлаш, В. В.; Акмен, В. О.; Отрошко, Н. О. |
2011-05-19 | Особливості методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності харчових систем | Євлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г. |
2016 | Особливості організаційно-педагогічного супроводження процесу підготовки студентів заочної форми з хімічних дисциплін за умов електронного навчання | Отрошко, Н. О.; Кузнецова, Т. О. |
2011-10-20 | Оцінювання антиоксидантного комплексу чайних настоїв з додаванням плодів сушеної чорної смородини | Євлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф. |
2012 | Удосконалення методик хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктах | Євлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Вакшуль, З. В. |