Browsing by Author Отрошко, Н. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктівЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г.
2012Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировиніЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Вакшуль, З. В.
2011Визначення загальної антиоксидантної активності червоних сухих вин шляхом кулонометричного титруванняОтрошко, Н. О.; Торяник, Д. О.; Кисельова, Н. В.
2011-05-19Визначення параметрів якості йодованої соліАксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Бойко, Н. В.; Торяник, Д. О.
2011Вплив вмісту аскорбінової кислоти на загальну антиоксидантну активність рослинної сировини шляхом кулонометричного титруванняАксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Тригубенко, Ю.
2011Застосування методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності напоїв на основі зеленого чаюАксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міронов, О. Ю.
2012Кількісна оцінка антиоксидантної активності рослинної сировиниЄвлаш, В. В.; Акмен, В. О.; Отрошко, Н. О.
2011-05-19Особливості методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності харчових системЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г.
2016Особливості організаційно-педагогічного супроводження процесу підготовки студентів заочної форми з хімічних дисциплін за умов електронного навчанняОтрошко, Н. О.; Кузнецова, Т. О.
2011-10-20Оцінювання антиоксидантного комплексу чайних настоїв з додаванням плодів сушеної чорної смородиниЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.
2012Удосконалення методик хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктахЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Вакшуль, З. В.