Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27077
Title: Вплив вмісту аскорбінової кислоти на загальну антиоксидантну активність рослинної сировини шляхом кулонометричного титрування
Authors: Тригубенко, Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Аксьонова, О. Ф.
Отрошко, Н. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Тригубенко Ю. Вплив вмісту аскорбінової кислоти на загальну антиоксидантну активність рослинної сировини шляхом кулонометричного титрування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Аксьонова О. Ф., Отрошко Н. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 408.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27077
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_408.pdf113.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.