Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Онищенко, В. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 54
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Автоматизація технологічних і кваліметричних розрахунків у освітньому процесі
Янчева, М. О.
;
Онищенко, В. М.
2021-04-08
Актуальність формування захисних властивостей оболонок смажених ковбас
Онищенко, В. М.
;
Кисленко, Д. О.
2019-05-15
Аналіз асортименту та споживчих властивостей безалкогольних напоїв, представлених на споживчому ринку України
Щербакова, Т. В.
;
Селютіна, Г. А.
;
Онищенко, В. М.
2009
Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначення
Онищенко, В. М.
;
Шубіна, Л. Ю.
;
Островерх, І. С.
2014
Аналіз переваг і недоліків ковбасних оболонок
Онищенко, В. М.
;
Шубіна, Л. Ю.
2024
Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового портрету
Погожих, М. І.
;
Пак, А. О.
;
Онищенко, В. М.
;
Пак, А. В.
2019
Використання в освітньому процесі кафедри технології м’яса інформаційних програмних і технічних засобів
Янчева, М. О.
;
Онищенко, В. М.
2021
Використання конструкційно-технологічних прийомів для збільшення механічної міцності склеєних кишкових плівок
Онищенко, В. М.
;
Пак, А. О.
;
Інжиянц, С. Т.
2021-04-08
Використання склеєних кишкових оболонок у технології смажених ковбас
Онищенко, В. М.
;
Шевцова, В. М.
2013
Використання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини»
Янчева, М. О.
;
Ольховська, В. С.
;
Онищенко, В. М.
2011
Вологопроникність оболонок як характеристика здатності збереження вологовмісту ковбасних виробів
Онищенко, В. М.
;
Анікєєва, І. М.
2012
Вплив мотивації на адаптивні здібності першокурсників у процесі професійно-особистого розвитку
Ольховська, В. С.
;
Янчева, М. О.
;
Онищенко, В. М.
2016
Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожування
Онищенко, В. М.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Большакова, В. А.
2020
Вплив теплової коагуляції на структурно-механічні властивості склеєних кишкових оболонок
Онищенко, В. М.
;
Інжиянц, С. Т.
2014-05-22
Дослідження активної кислотності риби ін’єкційного засолу під час копчення
Хацкевич, Ю. М.
;
Дьяков, О. Г.
;
Онищенко, В. М.
2011-05-19
Дослідження вологопроникності натуральних ковбасних оболонок
Онищенко, В. М.
;
Янчева, М. О.
;
Островерх, І.С.
2012
Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонок
Онищенко, В. М.
;
Шубіна, Л. Ю.
;
Островерх, І. С.
2019-05-15
Дослідження міцності склеювання та подовження кишкових оболонок
Онищенко, В. М.
;
Інжиянц, С. Т.
2023
Дослідження процесу кондуктивного сушіння плівки багатофункціонального призначення із кишкової сировини
Онищенко, В. М.
;
Янчева, М. О.
;
Пак, А. О.
;
Онищенко, А. В.
2022
Дослідження технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленням
Онищенко, В. М.
;
Фабричний, Денис Володимирович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса