Browsing by Author Нечипоренко, Д. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировиниПостнов, Г. М.; Золотухіна, І. В.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.
2009Визначення інтенсивності випромінювання акустичної потужності ультразвукової установкиПостнов, Г. М.; Чеканов, М. А.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.
2010Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервівПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.; Кузьмінов, А. М.
2016Звіт про науков-дослідну роботу «Інтиенсифікація масообмінних процесів у харчових продуктах» (заключний)Постнов, Г. М.; Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Золотухіна, І. В.; Чеканов, М. А.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.; Яковлєв, О. В.; Шипко, Г. М.
2014Звіт про науково-дослідну роботу «Обробка харчових продуктів ультразвуком» (заключний)Постнов, Г. М.; Горєлков, Д. В.; Чеканов, М. А.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.; Яковлєв, О. В.; Зубрєв, А. С.; Василенко, В. Ю.
2011Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізаціїДейниченко, Г. В.; Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.; Головaньова, С. П.