Browsing by Author Нечипоренко, Д. А.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировини | Постнов, Г. М.; Золотухіна, І. В.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А. |
2009 | Визначення інтенсивності випромінювання акустичної потужності ультразвукової установки | Постнов, Г. М.; Чеканов, М. А.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А. |
2010 | Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.; Кузьмінов, А. М. |
2016 | Звіт про науков-дослідну роботу «Інтиенсифікація масообмінних процесів у харчових продуктах» (заключний) | Постнов, Г. М.; Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Золотухіна, І. В.; Чеканов, М. А.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.; Яковлєв, О. В.; Шипко, Г. М. |
2014 | Звіт про науково-дослідну роботу «Обробка харчових продуктів ультразвуком» (заключний) | Постнов, Г. М.; Горєлков, Д. В.; Чеканов, М. А.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.; Яковлєв, О. В.; Зубрєв, А. С.; Василенко, В. Ю. |
2011 | Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації | Дейниченко, Г. В.; Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.; Головaньова, С. П. |