Browsing by Author Кравченко, О. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Бренд - основний аспект збуту продукції аграрних підприємствКравченко, О. І.
2015Використання сучасних підходів до компонування технологічних ліній під час підготовки фахівців для кондитерської та хлібопекарської галузейТормосов, Ю. М.; Нечипоренко, І. В.; Олійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Артамонова, М. В.
2014-05-22Використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печиваОлійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Гладкова, Н. О.
2011Вплив дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» на харчову цінність пшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Сердюк, Є. Ф.
2015Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тістаОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Кравченко, О. І.
2014Застосування інформаційних технологій для контролю знань студентівКравченко, О. І.; Касабова, К. Р.
2016Звіт про науково-дослідну роботу №02-15-16-Б «Розробка інноваційних технологій хлібобулочних і кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення з використанням продуктів переробки рослинної сировини» (заключний) етап: «Теоретичне обґрунтування використання нових продуктів переробки рослинної сировини у технологіях галузі і дослідження їх впливу на якість напівфабрикатів і готової продукції»Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Кравченко, О. І.; Неклеса, О. П.; Касабова, К. Р.; Пілюгіна, І. С.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Новік, Г. В.; Брикова, Т. М.; Гречаник, Н. С.; Невдачина, Д. С.; Парфілова, М. М.; Різван, О. Ю.; Верешко, А. А.; Сердюкова, Ю. В.; Чернікова, Ю. О.
2011Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100"Кравченко, О. І.; Лисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.
2016Зміна показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи під час зберіганняОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Кравченко, О. І.
2011-05-19Зміна структурно-механічних властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки «глюкорн-100»Кравченко, О. І.
2016Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузіСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.; Кравченко, О. І.
2015Комплексна оцінка якості кексів з додаванням борошна пивної дробиниШидакова-Каменюка, О. Г.; Кравченко, О. І.; Роговий, І. С.
2014Концепція створення комплексу просування продукції сільськогосподарських підприємств в умовах сучасного ринкуКравченко, О. І.
2012Метод групових проектів як засіб реалізації компетентнісного підходу до викладання дисципліни «Технологія галузі»Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Кравченко, О. І.
2012Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениціЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Кравченко, О. І.
2013Прискорена технологія пшеничного хліба з використанням спиртового екстракту зародків пшениціОлійник, С. Г.; Лисюк, Г. М.; Кравченко, О. І.
2015Технологія пісочного печива оздоровчого призначенняОлійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Гладкова, Н. О.
2015Удосконалення технології хліба підвищеної харчової та біологічної цінностіЛисюк, Г. М.; Кравченко, О. І.; Глуховський, О. О.