Browsing by Author Кравченко, О. І.
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Бренд - основний аспект збуту продукції аграрних підприємств | Кравченко, О. І. |
2015 | Використання сучасних підходів до компонування технологічних ліній під час підготовки фахівців для кондитерської та хлібопекарської галузей | Тормосов, Ю. М.; Нечипоренко, І. В.; Олійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Артамонова, М. В. |
2014-05-22 | Використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива | Олійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Гладкова, Н. О. |
2011 | Вплив дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» на харчову цінність пшеничного хліба | Олійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Сердюк, Є. Ф. |
2011 | Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100" | Кравченко, О. І.; Лисюк, Г. М.; Олійник, С. Г. |
2016 | Зміна показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи під час зберігання | Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Кравченко, О. І. |
2011-05-19 | Зміна структурно-механічних властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки «глюкорн-100» | Кравченко, О. І. |
2016 | Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузі | Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.; Кравченко, О. І. |
2014 | Концепція створення комплексу просування продукції сільськогосподарських підприємств в умовах сучасного ринку | Кравченко, О. І. |
2012 | Метод групових проектів як засіб реалізації компетентнісного підходу до викладання дисципліни «Технологія галузі» | Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Кравченко, О. І. |
2012 | Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениці | Лисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Кравченко, О. І. |
2013 | Прискорена технологія пшеничного хліба з використанням спиртового екстракту зародків пшениці | Олійник, С. Г.; Лисюк, Г. М.; Кравченко, О. І. |
2015 | Технологія пісочного печива оздоровчого призначення | Олійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Гладкова, Н. О. |
2015 | Удосконалення технології хліба підвищеної харчової та біологічної цінності | Лисюк, Г. М.; Кравченко, О. І.; Глуховський, О. О. |