Browsing by Author Колеснікова, М. Б.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Technologies of food productsЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2011Аналіз тенденцій на ринку соусів: сучасний стан і перспективиКолеснікова, М. Б.; Бончева, С. А.
2019-05-15Використання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодкихЧеремська, Т. В.; Колеснікова, М. Б.
2011-05-19Використання сучасних способів теплової обробки на підприємствах ресторанного господарстваБреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2010Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продуктуКолеснікова, М. Б.; Перцевий, М. Ф.; Гурський, П. В.
2010Дослідження впливу основних компонентів на структурно-механічні властивості структурованого продуктуКолеснікова, М. Б.; Перцевий, М. Ф.; Ситник, Т. М.; Гурський, П. В.
2009Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусівЖигаленко, І. Ю.; Колеснікова, М. Б.; Панікарова, Б. О.
2011Дослідження енергії активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованогоПерцевий, М. Ф.; Савгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Колеснікова, М. Б.
2010Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованогоКолеснікова, М. Б.; Перцевий, М. Ф.; Гурський, П. В.
2019Застосування інтерактивних методів навчання в освітньому процесіЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний)Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Андрєєва, С. С.; Радченко, А. Е.; Діхтярь, А. М.; Дегтяр, В. В.; Гринченко, Н. Г.; Біляєв, В. О.; Янушкевич, О. І.
2009Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоївЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2023Обґрунтування перспективності використання пектину для отримання термостабільних конфітюрівСурей, К. І.; Колеснікова, М. Б.
2019Обґрунтування та регулювання консистенції соусів із використанням крохмалів фізичної модифікаціїАндрєєва, C. C.; Колеснікова, М. Б.; Хаустова, Т.М.
2011Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарстваКолеснікова, М. Б.; Бреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л.
2023Ощадливе виробництво –запорука стійкості продовольчої системиЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2017Перспективи використання крохмалю серії Emulsiform у технології термостабільних соусів емульсійного типуАндрєєва, C. C.; Колеснікова, М. Б.
2019-05-15Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології харчової продукціїАндрєєва, С. С.; Колеснікова, М. Б.
2021Проблеми індивідуалізації навчання в сучасних умовахЧеремська, Т. В.; Колеснікова, М. Б.
2013Розробка рецептурного складу напоїв функціонального призначенняЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.; Бреславець, Т. В.