Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Колеснікова, М. Б.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 33
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Technologies of food products
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
2011
Аналіз тенденцій на ринку соусів: сучасний стан і перспективи
Колеснікова, М. Б.
;
Бончева, С. А.
2019-05-15
Використання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодких
Черемська, Т. В.
;
Колеснікова, М. Б.
2011-05-19
Використання сучасних способів теплової обробки на підприємствах ресторанного господарства
Бреславець, Т. В.
;
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
2010
Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту
Колеснікова, М. Б.
;
Перцевий, М. Ф.
;
Гурський, П. В.
2010
Дослідження впливу основних компонентів на структурно-механічні властивості структурованого продукту
Колеснікова, М. Б.
;
Перцевий, М. Ф.
;
Ситник, Т. М.
;
Гурський, П. В.
2009
Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів
Жигаленко, І. Ю.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Панікарова, Б. О.
2011
Дослідження енергії активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованого
Перцевий, М. Ф.
;
Савгіра, Ю. О.
;
Кузнецова, Т. О.
;
Колеснікова, М. Б.
2010
Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого
Колеснікова, М. Б.
;
Перцевий, М. Ф.
;
Гурський, П. В.
2019
Застосування інтерактивних методів навчання в освітньому процесі
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний)
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Юрченко, С. Л.
;
Андрєєва, С. С.
;
Радченко, А. Е.
;
Діхтярь, А. М.
;
Дегтяр, В. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Біляєв, В. О.
;
Янушкевич, О. І.
2009
Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
2023
Обґрунтування перспективності використання пектину для отримання термостабільних конфітюрів
Сурей, К. І.
;
Колеснікова, М. Б.
2019
Обґрунтування та регулювання консистенції соусів із використанням крохмалів фізичної модифікації
Андрєєва, C. C.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Хаустова, Т.М.
2011
Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства
Колеснікова, М. Б.
;
Бреславець, Т. В.
;
Юрченко, С. Л.
2023
Ощадливе виробництво –запорука стійкості продовольчої системи
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
2017
Перспективи використання крохмалю серії Emulsiform у технології термостабільних соусів емульсійного типу
Андрєєва, C. C.
;
Колеснікова, М. Б.
2019-05-15
Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології харчової продукції
Андрєєва, С. С.
;
Колеснікова, М. Б.
2021
Проблеми індивідуалізації навчання в сучасних умовах
Черемська, Т. В.
;
Колеснікова, М. Б.
2013
Розробка рецептурного складу напоїв функціонального призначення
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Бреславець, Т. В.