Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Колесник, В. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 50
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2024
Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировини
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Буштаков, І. С.
2019-05-15
Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоїв
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
2016
Використання профільного методу для оцінки якості настоянок
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
2018
Використання інноваційних методів очищення лікеро-горілчаних виробів
Колесник, В. В.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Полупан, В. В.
2014
Входження освіти і науки України в європейське інформаційне та освітнє поле як вагомий чинник розвитку
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
2014-05-22
Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавками
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
2021
Дистанційна форма навчання як ефективний інструмент модернізації інноваційних процесів в освіті
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
;
Колесник, В. В.
2011-10-20
Дослідження вмісту флавоноїдів у ягодах районованих у східній Україні
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
2024
Дослідження смакових переваг споживачів щодо збагачених снєків і сухих сніданків
Акмен, В. О.
;
Сорокіна, С. В.
;
Колесник, В. В.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Полупан, В. В.
2022
Дослідження сучасного асортименту та вдосконалення якості лікеро-горілчаних виробів. Особливості забезпечення захисту прав споживачів з боку державних організацій
Колесник, В. В.
;
Федосова, Христина Юріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра підприємництва, торгівля та біржова діяльності
2013
Дослідження фізико-механічних показників якості бавовняних рушників, які реалізуються на ринку міста Харкова
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
2022
Дослідження фізико-хімічних показників якості лушпиння соняшникового пресованого гранульованого
Колесник, В. В.
;
Пенкін, А. К.
;
Кириллова, С. О.
2021-04-08
Дослідження якості лушпиння соняшникового пресованого гранульованого
Колесник, В. В.
;
Кириллова, С. О.
2019
Дослідження якості та термінів зберігання добавки білково-мінеральної
Полупан, В. В.
;
Колесник, В. В.
;
Головко, М. П.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Соколова, Є. Б.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Скирда, О. Є.
;
Сподар, К. В.
;
Лісніченко, О. О.
2018
Звіт про науково-дослідну роботу «Науково-практичні аспекти і шляхи інтенсифікації захисту квітково-декоративної продукції протягом її вирощування» (остаточний)
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
;
Захаренко, В. О.
;
Юрченко, М. А.
;
Заплітняк, Є. В.
;
Тутевич, В. В.
;
Кучер, Д. Л.
;
Гайдук, І. В.
2024
Звіт про науково-дослідну роботу «Управління інноваційними технологіями з метою підвищення конкурентноспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу» (остаточний)
Пенкіна, Н. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Одарченко, Д. М.
;
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Калєнік, К. В.
;
Скриннік, В. І.
;
Пенкін, А. К.
;
Веретенніков, О. В.
;
Веретенніков, С. В.
2016
Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості алкогольних та слабоалкогольних напоїв нового покоління» (заключний)
Пенкіна, Н. М.
;
Сорокіна, С. В.
;
Головко, Т. М.
;
Акмен, В. О.
;
Колесник, В. В.
;
Татар, Л. В.
2013
Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості напоїв за рахунок антиоксидантів рослинної сировини регіону Лісостепу та Полісся України» (заключний)
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Головко, Т. М.
;
Колесник, В. В.
;
Юрченко, М. А.
;
Суркова, М. В.
;
Суркова, К. В.
2019
Звіт про науково-дослідну роботу № 15-19-19Б «Формування якості деревостружкових плит для забезпечення безпеки під час використання» (остаточний)
Акмен, В. О.
;
Сорокіна, С. В.
;
Головко, М. П.
;
Захаренко, В. О.
;
Полупан, В. В.
;
Головко, Т. М.
;
Колесник, В. В.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Юрченко, М. А.
;
Латка, С. Ю.
;
Фабричний, Д. В.