Browsing by Author Колесник, В. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 50  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировиниКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Буштаков, І. С.
2019-05-15Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоївПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.
2016Використання профільного методу для оцінки якості настоянокГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2018Використання інноваційних методів очищення лікеро-горілчаних виробівКолесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.
2014Входження освіти і науки України в європейське інформаційне та освітнє поле як вагомий чинник розвиткуГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2014-05-22Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавкамиГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2021Дистанційна форма навчання як ефективний інструмент модернізації інноваційних процесів в освітіСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Колесник, В. В.
2011-10-20Дослідження вмісту флавоноїдів у ягодах районованих у східній УкраїніГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2024Дослідження смакових переваг споживачів щодо збагачених снєків і сухих сніданківАкмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Колесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.
2022Дослідження сучасного асортименту та вдосконалення якості лікеро-горілчаних виробів. Особливості забезпечення захисту прав споживачів з боку державних організаційКолесник, В. В.; Федосова, Христина Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра підприємництва, торгівля та біржова діяльності
2013Дослідження фізико-механічних показників якості бавовняних рушників, які реалізуються на ринку міста ХарковаПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2022Дослідження фізико-хімічних показників якості лушпиння соняшникового пресованого гранульованогоКолесник, В. В.; Пенкін, А. К.; Кириллова, С. О.
2021-04-08Дослідження якості лушпиння соняшникового пресованого гранульованогоКолесник, В. В.; Кириллова, С. О.
2019Дослідження якості та термінів зберігання добавки білково-мінеральноїПолупан, В. В.; Колесник, В. В.; Головко, М. П.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Карбівнича, Т. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Скирда, О. Є.; Сподар, К. В.; Лісніченко, О. О.
2018Звіт про науково-дослідну роботу «Науково-практичні аспекти і шляхи інтенсифікації захисту квітково-декоративної продукції протягом її вирощування» (остаточний)Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Захаренко, В. О.; Юрченко, М. А.; Заплітняк, Є. В.; Тутевич, В. В.; Кучер, Д. Л.; Гайдук, І. В.
2024Звіт про науково-дослідну роботу «Управління інноваційними технологіями з метою підвищення конкурентноспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу» (остаточний)Пенкіна, Н. М.; Карбівнича, Т. В.; Одарченко, Д. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Калєнік, К. В.; Скриннік, В. І.; Пенкін, А. К.; Веретенніков, О. В.; Веретенніков, С. В.
2016Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості алкогольних та слабоалкогольних напоїв нового покоління» (заключний)Пенкіна, Н. М.; Сорокіна, С. В.; Головко, Т. М.; Акмен, В. О.; Колесник, В. В.; Татар, Л. В.
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості напоїв за рахунок антиоксидантів рослинної сировини регіону Лісостепу та Полісся України» (заключний)Головко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Головко, Т. М.; Колесник, В. В.; Юрченко, М. А.; Суркова, М. В.; Суркова, К. В.
2019Звіт про науково-дослідну роботу № 15-19-19Б «Формування якості деревостружкових плит для забезпечення безпеки під час використання» (остаточний)Акмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Головко, М. П.; Захаренко, В. О.; Полупан, В. В.; Головко, Т. М.; Колесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Юрченко, М. А.; Латка, С. Ю.; Фабричний, Д. В.