Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Касілова, Л. О.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 34
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Актуальність використання типових моделей під час проектування закладів ресторанного господарства (ЗРГ)
Касілова, Л. О.
;
Чорна, Н. В.
;
Шевцов, А. В.
2011
Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Запаренко, Г. В.
;
Берлінська, О. С.
2011
Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Запаренко, Г. В.
;
Берлінська, О. С.
2012
Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Приказчикова, Ю. Ю.
;
Запаренко, Г. В.
2010
Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції
Касілова, Л. О.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Бородіна, Л. В.
2014-05-22
До питання нормативного забезпечення змісту технологічних карт на кулінарну продукцію
Журавльов, С. В.
;
Касілова, Л. О.
;
Шумейко, А. А.
2013
До питання розробки технологічних карт на кулінарну продукцію
Крайнюк, Л. М.
;
Журавльов, С. В.
;
Касілова, Л. О.
2013
Досвід упровадження технологічних тренінгів у інженерно-технологічну освітню систему
Касілова, Л. О.
;
Ботштейн, Б. Б.
2013
Загальні підходи до регулювання якості харчової продукції
Скуріхіна, Л. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Димитрієвич, Л. Р.
2010
Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції
Крайнюк, Л. М.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
2013
Методична основа формування технологічних тренінгів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Ботштейн, Б. Б.
;
Касілова, Л. О.
;
Журавльов, С. В.
2009
Основні принципи розробки методологічної основи проектування
Крайнюк, Л. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Старчаєнко, О. Т.
;
Набокова, А. М.
;
Станевич, М. Д.
2012
Основні принципи створення систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію
Черевко, О. І.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Михайлов, В. М.
;
Касілова, Л. О.
2011
Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладах
Касілова, Л. О.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Самойленко, О. С.
;
Запаренко, Г. В.
2011
Особливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладів
Касілова, Л. О.
;
Старчаєнко, О. Т.
;
Процик, В. О.
;
Новохатська, Л. І.
2012
Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію
Черевко, О. І.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Михайлов, В. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Запаренко, Г. В.
2012
Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання
Крутовий, Ж. А.
;
Запаренко, Г. В.
;
Манжос, Н. В.
;
Касілова, Л. О.
2012
Про дефіцитні нутрієнти, що впливають на метаболізм кісткової тканини в оптимізованих системах харчування лікувально-профілактичного призначення
Черевко, О. І.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Михайлов, В. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Запаренко, Г. В.
2013
Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та риби
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Манжос, Н. В.
;
Приказчикова, Ю. Ю.
;
Запаренко, Г. В.
2010
Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарства
Крайнюк, Л. М.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Бородіна, Л. В.