Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Камсуліна, Н. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 53
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Ільдірова, С. К.
;
Большакова, В. А.
2020
Вивчення ступеня відновлення порошку білка соняшнику
Камсуліна, Н. В.
;
Желєва, Т. С.
2018
Визначення емульгувальної стійкості комплексних добавок для м’ясних продуктів емульсійного типу
Камсуліна, Н. В.
;
Рубан, А. І.
2021
Використання крохмалю в м’ясній промисловості
Желєва, Т. С.
;
Камсуліна, Н. В.
2011
Використання нових видів рослинних білків у технологіях ковбасних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Ільченко, Є. М.
2015
Використання рослинних білків у технології м’ясних борошняних напівфабрикатів
Камсуліна, Н. В.
;
Губаль, Л. М.
2011
Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Ільдірова, С. К.
;
Большакова, В. А.
2013
Використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних продуктів
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Большакова, В. А.
2013
Використання структуро-утворювачів у технологіях м’ясних продуктів
Камсуліна, Н. В.
;
Скляр, А. О.
2014
Виховна робота як пріоритетний напрям роботи професорсько-викладацького складу
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
2021
Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем
Камсуліна, Н. В.
;
Желєва, Т. С
;
Бубенець, Д. Г.
2021
Дослідження впливу нетрадиційних рецептурних компонентів на якість пастильних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Набіх, Д. А.
2014-05-22
Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Дроменко, О. Б.
2019-05-15
Дослідження кінетики набрякання білка соняшнику
Камсуліна, Н. В.
;
Желєва, Т. С.
2015
Дослідження функціонально-технологічних властивостей нових видів рослинних білків
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
2021
Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів
Камсуліна, Н. В.
;
Желєва, Т. С
2013
Застосування препаратів целюлози в м'ясних системах
Камсуліна, Н. В.
;
Городажев, Д. А.
2016
Звіт з науково-дослідницької роботи «Наукове обґрунтування технології заморожених м'ясних напівфабрикатів з використанням харчових інгредієнтів кріопротекторної дії» (заключний звіт)
Янчева, М. О.
;
Гринченко, О. О.
;
Скуріхіна, Л. А.
;
Камсуліна, Н. В.
;
Онищенко, В. М.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.
;
Олійник, Н. О.
;
Школьна, І. С.
;
Дроздов, О. А.
;
Бердник, С. Г.
2018
Звіт з науково-дослідницької роботи «Наукові основи технології продуктів тваринного походження спеціального призначення» (заключний звіт)
Янчева, М. О.
;
Скуріхіна, Л. А.
;
Камсуліна, Н. В.
;
Онищенко, В. М.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.
;
Бударіна, А.
;
Галушко, Н. О.
;
Погорелов, М. О.
;
Ізвеков, Є. М.
;
Пеньков, О. М.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний)
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Янчева, М. О.
;
Онищенко, В. М.
;
Головко, Т. М.
;
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.
;
Даюб Антанаус Антанаус Набіх
;
Перцевий, Ф. В.
;
Омельченко, С. Б.