Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Камсуліна, Н. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 45
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Ільдірова, С. К.
;
Большакова, В. А.
2020
Вивчення ступеня відновлення порошку білка соняшнику
Камсуліна, Н. В.
;
Желєва, Т. С.
2021
Використання крохмалю в м’ясній промисловості
Желєва, Т. С.
;
Камсуліна, Н. В.
2011
Використання нових видів рослинних білків у технологіях ковбасних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Ільченко, Є. М.
2015
Використання рослинних білків у технології м’ясних борошняних напівфабрикатів
Камсуліна, Н. В.
;
Губаль, Л. М.
2011
Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Ільдірова, С. К.
;
Большакова, В. А.
2013
Використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних продуктів
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Большакова, В. А.
2013
Використання структуро-утворювачів у технологіях м’ясних продуктів
Камсуліна, Н. В.
;
Скляр, А. О.
2021
Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем
Камсуліна, Н. В.
;
Желєва, Т. С
;
Бубенець, Д. Г.
2021
Дослідження впливу нетрадиційних рецептурних компонентів на якість пастильних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Набіх, Д. А.
2014-05-22
Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Дроменко, О. Б.
2019-05-15
Дослідження кінетики набрякання білка соняшнику
Камсуліна, Н. В.
;
Желєва, Т. С.
2021
Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів
Камсуліна, Н. В.
;
Желєва, Т. С
2013
Застосування препаратів целюлози в м'ясних системах
Камсуліна, Н. В.
;
Городажев, Д. А.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний)
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Янчева, М. О.
;
Онищенко, В. М.
;
Головко, Т. М.
;
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.
;
Даюб Антанаус Антанаус Набіх
;
Перцевий, Ф. В.
;
Омельченко, С. Б.
2015
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".
Перцевой, Ф. В.
;
Дроменко, О. Б.
;
Гурський, П. В.
;
Янчева, М. О.
;
Камсуліна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
;
Трощий, Т. В.
;
Журавльов, С. В.
;
Омельченко, С. Б.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Федак, Н. В.
2011
Нові способи отримання сушених продуктів із м'ясної сировини
Камсуліна, Н. В.
;
Голосняк, Т. А.
2015
Особливості використання картопляної клітковини в технологіях ковбасних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Банцадзе, Б. Г.
2015
Особливості організації дистанційного навчання для студентів технічних спеціальностей
Камсуліна, Н. В.
;
Большакова, В. А.
2012
Отримання конкурентоспроможних м’ясопродуктів із використанням харчових добавок вітчизняного виробництва
Саламанова, Н. В.
;
Камсуліна, Н. В.