Browsing by Author Камсуліна, Н. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 53  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2020Вивчення ступеня відновлення порошку білка соняшникуКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С.
2018Визначення емульгувальної стійкості комплексних добавок для м’ясних продуктів емульсійного типуКамсуліна, Н. В.; Рубан, А. І.
2021Використання крохмалю в м’ясній промисловостіЖелєва, Т. С.; Камсуліна, Н. В.
2011Використання нових видів рослинних білків у технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільченко, Є. М.
2015Використання рослинних білків у технології м’ясних борошняних напівфабрикатівКамсуліна, Н. В.; Губаль, Л. М.
2011Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2013Використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних продуктівКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.
2013Використання структуро-утворювачів у технологіях м’ясних продуктівКамсуліна, Н. В.; Скляр, А. О.
2014Виховна робота як пріоритетний напрям роботи професорсько-викладацького складуКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.
2021Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних системКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С; Бубенець, Д. Г.
2021Дослідження впливу нетрадиційних рецептурних компонентів на якість пастильних виробівКамсуліна, Н. В.; Набіх, Д. А.
2014-05-22Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білківКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Дроменко, О. Б.
2019-05-15Дослідження кінетики набрякання білка соняшникуКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С.
2015Дослідження функціонально-технологічних властивостей нових видів рослинних білківКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.
2021Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалівКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С
2013Застосування препаратів целюлози в м'ясних системахКамсуліна, Н. В.; Городажев, Д. А.
2016Звіт з науково-дослідницької роботи «Наукове обґрунтування технології заморожених м'ясних напівфабрикатів з використанням харчових інгредієнтів кріопротекторної дії» (заключний звіт)Янчева, М. О.; Гринченко, О. О.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Олійник, Н. О.; Школьна, І. С.; Дроздов, О. А.; Бердник, С. Г.
2018Звіт з науково-дослідницької роботи «Наукові основи технології продуктів тваринного походження спеціального призначення» (заключний звіт)Янчева, М. О.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Бударіна, А.; Галушко, Н. О.; Погорелов, М. О.; Ізвеков, Є. М.; Пеньков, О. М.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний)Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Даюб Антанаус Антанаус Набіх; Перцевий, Ф. В.; Омельченко, С. Б.