Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6344
Title: | Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів |
Authors: | Камсуліна, Н. В. Ільдірова, С. К. Большакова, В. А. |
Keywords: | технологія ковбасних виробів;рослинні білки;рослинна сировина |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 338-346. |
Abstract: | Розглянуто питання практичного використання рослинних білків,
що отримані з різної рослинної сировини, у технологіях виробництва
ковбасних виробів. The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6344 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_57.pdf | 247.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.