Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Запаренко, Г. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 43
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Запаренко, Г. В.
;
Берлінська, О. С.
2011
Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Запаренко, Г. В.
;
Берлінська, О. С.
2013
Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів
Черевко, О. І.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Запаренко, Г. В.
;
Фалько, О. О.
;
Юрченко, І. Ю.
2012
Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Приказчикова, Ю. Ю.
;
Запаренко, Г. В.
2015
Борошняні вироби для систем харчування: проблеми проектування рецептур та їх дослідження
Черевко, О. І.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Запаренко, Г. В.
2013
Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування
Черевко, О. І.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Михайлов, В. М.
;
Запаренко, Г. В.
2012-04-25
Використання плодоовочевих соків у технологіях десертів
Запаренко, Г. В.
2016
Вплив ферментних препаратів на перебіг біохімічних процесів, що відбуваються під час дозрівання зернового тіста
Олійник, С. Г.
;
Запаренко, Г. В.
2015
Дослідження впливу температури замочувального середовища на динаміку поглинання вологи зерном полби
Олійник, С. Г.
;
Запаренко, Г. В.
2015
Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полби
Олійник, С. Г.
;
Запаренко, Г. В.
;
Гейко, Т. С.
2012-04-25
Дослідження процесу зберігання маффінів підвищеної харчової цінності
Запаренко, Г. В.
;
Касабова, К. Р.
;
Давиденко, А. І.
2012
Дослідження ринку борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності
Афанасьєва, О. П.
;
Запаренко, Г. В.
2011
Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини
Гринченко, О. О.
;
Гурікова, І. М.
;
Запаренко, Г. В.
2011
Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирів
Гринченко, О. О.
;
Гурікова, І. М.
;
Запаренко, Г. В.
2016
Звіт про науково-дослідну роботу №02-15-16-Б «Розробка інноваційних технологій хлібобулочних і кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення з використанням продуктів переробки рослинної сировини» (заключний) етап: «Теоретичне обґрунтування використання нових продуктів переробки рослинної сировини у технологіях галузі і дослідження їх впливу на якість напівфабрикатів і готової продукції»
Самохвалова, О. В.
;
Кучерук, З. І.
;
Олійник, С. Г.
;
Артамонова, М. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Кравченко, О. І.
;
Неклеса, О. П.
;
Касабова, К. Р.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Степанькова, Г. В.
;
Шматченко, Н. В.
;
Запаренко, Г. В.
;
Новік, Г. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Гречаник, Н. С.
;
Невдачина, Д. С.
;
Парфілова, М. М.
;
Різван, О. Ю.
;
Верешко, А. А.
;
Сердюкова, Ю. В.
;
Чернікова, Ю. О.
2014
Звіт про науково-дослідну роботу №07-13-14-Б «Розробка конкурентоздатних технологій хлібобулочних, кондитерських і макаронних виробів оздоровчого, лікувально-профілактичного та дієтичного призначення» (заключний)
Лисюк, Г. М.
;
Самохвалова, О. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Гревцева, Н. В.
;
Кучерук, З. І.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Постнова, О. М.
;
Артамонова, М. В.
;
Кравченко, О. І.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Добровольська, О. В.
;
Касабова, К. Р.
;
Степанькова, Г. В.
;
Запаренко, Г. В.
;
Шматченко, Н. В.
;
Новік, Г. В.
;
Гейко, Т. С.
;
Букреєва, Ю. В.
;
Яновська, І. С.
2013
Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот
Крутовий, Ж. А.
;
Запаренко, Г. В.
2012
Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів
Самохвалова, О. В.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Запаренко, Г. В.
2013
Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочки
Крутовий, Ж. А.
;
Запаренко, Г. В.
;
Бурлюбаєва, Т. М.
;
Мухін, Д. С.
2011
Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію
Крутовий, Ж. А.
;
Манжос, Н. В.
;
Запаренко, Г. В.