Browsing by Author Дейниченко, Л. Г.
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Вплив технологічних факторів на процес отримання молочно-білкових копреципітатів із журавлиною | Гніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г. |
2013 | Дослідження впливу гідролізату з молюсків на виведення 137Сs з організму людини | Крамаренко, Д. П.; Кірєєва, О. І.; Рябушко, В. І.; Пересічний, М. І.; Дейниченко, Л. Г. |
2018 | Дослідження мікроструктури молочно-білкових концентратів | Гніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г.; Перекрест, В. В.; Гусятник, П. В. |
2012-04-25 | Дослідження процесу Сook&Сhill на прикладі устаткування фірми Сonvotherm | Дейниченко, Л. Г.; Касьянова, К. С. |
2023 | Доцільність використання молочно-білкових концентратів у технологіях продукції ресторанного господарства | Дейниченко, Г. В.; Дейниченко, Л. Г. |
2018 | Мікроструктура молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих із використанням пюре журавлини | Гніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г. |
2019 | Необхідність стимулювання розвитку англомовних освітніх програм у сфері обслуговування | Дейниченко, Л. Г.; Роман, Т. О. |
2020 | Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатів | Дейниченко, Л. Г.; Буряк, Д. О. |
2017 | Поверхнево-активні властивості соків журавлини та калини | Гніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г. |
2020 | Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукції | Дейниченко, Г. В.; Дейниченко, Л. Г.; Кравченко, Т. В. |
2019 | Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья | Дейниченко, Г. В.; Кравченко, Т. В.; Дейниченко, Л. Г. |
2019 | Інноваційні аспекти в методиці викладання інженерних дисциплін | Роман, Т. О.; Дейниченко, Л. Г.; Іванченко, М. Г. |