Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59026
Title: Інноваційні аспекти в методиці викладання інженерних дисциплін
Authors: Роман, Т. О.
Дейниченко, Л. Г.
Іванченко, М. Г.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Роман Т. О., Дейниченко Л. Г., Іванченко М. Г. Інноваційні аспекти в методиці викладання інженерних дисциплін. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 241-242.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59026
ISBN: 978-966-405-478-9
Appears in Collections:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_241-242.pdf231.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.