Browsing by Author Віннікова, В. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Активні форми навчання студентівВіннікова, В. О.; Петрас, Римантас Венскутоніс
2012Аналіз впливу обробки на вміст мікотоксинів в овочахДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Віннікова, В. О.
2013Аналіз діяльності Національної комісії України з Кодексу АліментаріусВіннікова, В. О.; Бондаренко, В. Ф.; Михайлова, Л. В.
2020Аналіз туристичних послуг Франції та ІспаніїВіннікова, В. О.; Бєляєва, І. М.
2014-05-22Аналіз якості надання послуг у торговельних мережах ХарковаВіннікова, В. О.; Головко, Т. М.; Богомолов, О. В.
2016Безпека продуктів харчування – це загальна метаВіннікова, В. О.; Богомолов, О. В.
2019Діяльні технології, що використовуються в навчанні студентів з дисципліни «Експертиза послуг»Віннікова, В. О.; Онищенко, В. М.
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Товарознавча характеристика та оцінка якості бобів арахісу, районованих в Україні» (заключний)Дубініна, А. А.; Кобрін, В. М.; Богомолов, О. В.; Летута, Т. М.; Бєляєва, Л. М.; Ленерт, С. О.; Віннікова, В. О.; Круглова, О. С.; Бєляєва, І. М.; Хоменко, О. О.
2017Звіт про науково-дослідну роботу «Інноваційні технології зберігання плодоовочевої сировини» (остаточний)Летута, Т. М.; Дейниченко, Г. В.; Богомолов, О. В.; Черевична, Н. І.; Щербакова, Т. В.; Віннікова, В. О.; Барна, Т. І.; Гасанова, А. Е.; Ленерт, С. О.; Березовський, Д. В.; Новікова, В.; Фролова, Т. В.; Сібірякова, К. С.; Бурча, М.; Щербак, Т. А.
2019Звіт про науково-дослідну роботу № 08-18-19 Б «Удосконалення способів зберігання плодів та овочів з використанням плівкоутворюючих композицій» (остаточний)Летута, Т. М.; Хацкевич, Ю. М.; Скирда, О. Є.; Іванніков, П. В.; Онищенко, В. М.; Віннікова, В. О.; Гапонцева, О. В.; Барна, Т. І.; Фролова, Т. В.; Новікова, В. С.
2013Методи організації та проведення активних форм навчання у навчальному процесіШаніна, О. М.; Віннікова, В. О.; Прибилович, Л. А.
2018Методи організації роботи зі студентами, які мають досвід роботиВіннікова, В. О.; Дуденко, Н. В.; Хацкевич, Ю. М.
2019-05-15Онлайн-сервіси для надання послуг у ХарковіВіннікова, В. О.; Янчева, М. О.
2014Організація мережевої взаємодії в навчальному процесі як умова якісної сучасної освітиВіннікова, В. О.; Губський, С. М.; Богомолов, О. В.
2015Особливості застосування сучасних технологій у лекціях із дисципліни «Організація захисту прав споживачів»Хацкевич, Ю. М.; Віннікова, В. О.; Березовський, Д. В.
2015Оцінка якості надання послуг закладів ресторанного та готельного господарства міста ХарковаВіннікова, В. О.; Хацкевич, Ю. М.; Кобрін, В. М.
2014-05-22Оцінка якості послуг закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану «Пушка»Головко, Т. М.; Віннікова, В. О.; Марченко, О. Д.
2018Оцінка якості соусів на основі овочевої сировиниВіннікова, В. О.; Іванніков, П. В.
2013Перспективи розвитку нових послуг в УкраїніВіннікова, В. О.; Бондаренко, В. Ф.; Березовський, Д. В.
2012Перспективи розвитку ринку послуг в УкраїніГоловко, Т. М.; Попова, Т. М.; Віннікова, В. О.