Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2013 | Аналітичне дослідження обрядової їжі | Ботштейн, Б. Б.; Міщенко, Ю. В.; Рудь, А. В. |
2012 | Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів | Ботштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В. |
2013 | Досвід упровадження технологічних тренінгів у інженерно-технологічну освітню систему | Касілова, Л. О.; Ботштейн, Б. Б. |
2020 | Ділова гра як інтерактивний формат сучасного освітнього процесу | Чорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Федак, Н. В. |
2015 | Застосування принципу Парето в організації навчання студентів | Чорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б. |
2014 | Звіт з науково-дослідної роботи № 20-13-14Б «Науково-практичні аспекти розвитку української національної кухні» (заключний) | Крайнюк, Л. М.; Федак, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Терещенко, Л. В.; Яцун, Л. М.; Коршунова, І. П.; Івасішина, Г. В.; Ліпісвіцька, І. А.; Панчева, А. О. |
2020 | Звіт про науково-дослідну роботу № 7-19-20 Б «Наукові та прикладні аспекти впровадження принципів НАССР в діяльність операторів ринку харчових продуктів» заключний звіт | Гринченко, О. О.; Колеснікова, М. Б.; Пивоваров, П. П.; Юрченко, С. Л.; Андрєєва, С. С.; Плотнікова, Р. В.; Ботштейн, Б. Б. |
2020 | Компетентнісна синергія в організації освітнього процесу в соціальних мережах | Хаустова, Т. М.; Федак, Н. В.; Ботштейн, Б. Б. |
2015 | Креативний Food-art: неймовірні трансформації продуктів харчування | Ботштейн, Б. Б.; Лазарєв, К. Ю.; Вакулін, А. К. |
2013 | Культура харчування в репродукціях великих художників світу | Ботштейн, Б. Б.; Андрєєва, С. С.; Пилипенко З. М. |
2015 | Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології". | Перцевой, Ф. В.; Дроменко, О. Б.; Гурський, П. В.; Янчева, М. О.; Камсуліна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Трощий, Т. В.; Журавльов, С. В.; Омельченко, С. Б.; Нагорний, О. Ю.; Федак, Н. В. |
2013 | Методична основа формування технологічних тренінгів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Ботштейн, Б. Б.; Касілова, Л. О.; Журавльов, С. В. |
2011 | Народний фольклор про культуру харчування | Ботштейн, Б. Б.; Овчиннікова, А. А.; Некрілова, К. В. |
2013 | Національний кулінарний фольклор – основа культури харчування | Ботштейн, Б. Б.; Юрченко, Е. П.; Подоль, Т. О. |
2015 | Обрядова їжа як дзеркальне відображення історичного розвитку українського народу | Ботштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В. |
2011 | Ода великій кулінарії від видатних людей світу | Ботштейн, Б. Б.; Микитовська, О. П.; Жадан, К. В. |
2018 | Основні принципи розробки меню та інструменти його оптимізації для закладів ресторанного господарства | Ботштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.; Діхтярь, А. М. |
2012 | Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста | Чорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Хаустова, Т. М. |
2013 | Розробка алкогольних структурованих десертних напоїв | Ботштейн, Б. Б.; Митрофанов, А. І.; Загорулько, Р. В. |
2015 | Розробка технології нового десертного продукту для дитячого харчування | Ботштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.; Оганесян, В. С. |