Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Большакова, Вікторія Анатоліївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 25
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Водопоглинання кишкових плівок, оброблених рослинним дубителем
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
2014
Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбас
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Островерх, Ірина Станіславівна
2019
Зміни структурно-механічних властивостей склеєних кишкових оболонок смажених ковбас
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Інжиянц, Самвел Тігранович
2024
Навчальна практика: програма та метод вказівки, спец. 181 Харчові технології
Онищенко, В`ячеслав Миколайович
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2015-01-12
Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
2023-05-17
Спосіб виробництва напівфабрикату м’ясного реструктурованого замороження
Янчева, Марина Олександрівна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
;
Інжиянц, Артем Тігранович
;
Інжиянц, Самвел Тігранович
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2021-07-14
Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Інжиянц, Самвел Тігранович
2021-07-14
Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Інжиянц, Самвел Тігранович
2021-07-14
Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Інжиянц, Самвел Тігранович
2016-10-10
Спосіб зберігання замороженого курячого філе
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Беркаш, Тетяна Сергіївна
;
Талащенко, Микита Станіславович
2022-10-19
Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2015-10-12
Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалювання
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Борисенко, Катерина Владиславівна
;
Пернеровська, Анастасія Станіславівна
2022-10-19
Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2016
Теоретичні основи харчових виробництв
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2022
Технологія галузі
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
2021
Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях): навч. посібник
Янчева, Марина Олександрівна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2001
Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
2020
Технологія продуктів оздоровчого харчування.
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Янчева, Марина Олександрівна
2023
Технології галузі: метод. вказівки
Большакова, Вікторія Анатоліївна
2017
Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса. Частина 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях)
Янчева, Марина Олександрівна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Онищенко, В'ячеслав Миколайович