Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58600
Title: Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Authors: Желєва, Тетяна Сергіївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Черемська, Тетяна Володимірівна
Омельченко, Світлана Борисівна
Issue Date: 19-Oct-2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів: пат. 152032 Україна: МПК A23B 4/06 (2006.01). № u 2021 06955. Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 06.12.2021; опубл. 19.10.2022, Бюл.№ 42. 4 с.
Series/Report no.: 11;152032
Abstract: Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів включає механічне змішування камеді ксантану, камеді тари та апельсинових харчових волокон. Додатково вносять попередньо подрібненні харчові волокна з оболонки насіння подорожника (псиліум).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58600
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
152032_DBTU.pdf150.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.