Browsing by Author Березовський, Д. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Використання хітозану у виробництві харчових продуктівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Березовський, Д. В.
2016Використання інтернет-ресурсів у самостійній роботі студентівДубініна, А. А.; Хоменко, О. О.; Березовський, Д. В.
2015Зберігання плодоовочевої продукції із застосуванням плівкоутворювальних композиційДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Березовський, Д. В.
2014Звіт про науково-дослідну роботу «Товарознавча характеристика та оцінка якості гречаної крупи та пшона із гречки і проса різних сортів, поширених в Украні» (заключний)Дубініна, А . А.; Шаніна, О. М.; Ольховська, В. С.; Постнова, О. М.; Ленерт, С. О.; Томашевська, Р. Я.; Попова, Т. М.; Березовський, Д. В.
2017Звіт про науково-дослідну роботу «Інноваційні технології зберігання плодоовочевої сировини» (остаточний)Летута, Т. М.; Дейниченко, Г. В.; Богомолов, О. В.; Черевична, Н. І.; Щербакова, Т. В.; Віннікова, В. О.; Барна, Т. І.; Гасанова, А. Е.; Ленерт, С. О.; Березовський, Д. В.; Новікова, В.; Фролова, Т. В.; Сібірякова, К. С.; Бурча, М.; Щербак, Т. А.
2013Значення самостійної роботи студентів для вивчення дисципліни «Технологія надання послуг»Кобрін, В. М.; Попова, Т. М.; Михайлова, Л. В.; Березовський, Д. В.
2014Мультимедійні технології як засіб формування управлінської культури майбутніх товарознавцівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Березовський, Д. В.
2015Особливості застосування сучасних технологій у лекціях із дисципліни «Організація захисту прав споживачів»Хацкевич, Ю. М.; Віннікова, В. О.; Березовський, Д. В.
2015Перспективи використання «активноï упаковки»Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Березовський, Д. В.
2013Перспективи розвитку нових послуг в УкраїніВіннікова, В. О.; Бондаренко, В. Ф.; Березовський, Д. В.
2013Порівняльний склад спредів ГОСТ Р та ДСТУШильман, Л. З.; Хацкевич, Ю. М.; Березовський, Д. В.