Browsing by Author Бабкіна, І. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 44  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробівМихайлов, В. М.; Дьяков, О. Г.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2017Апарати для виробництва формованих виробів із тваринної сировиниМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Козін, С. М.
2015Визначення електропровідності натуральної січеної м’ясної маси залежно від лінійних розмірів напівфабрикатуМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.
2015Викладання дисциплін у сучасному світі інформаційних ресурсівМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.
2013Вплив дисперсійного середовища на електропровідність січених напівфабрикатівМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2013Гендер, мовна картина світу, гендерні стереотипи у мовіБабкіна, І. В.; Козіна, В. І.
2013Дослідження електроконтактного нагрівання січеної яловичини залежно від густини сили електричного струмуМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Дьяков, О. Г.; Шевченко, А. О.
2016Дослідження параметрів повітряного прошарку під час формування борошняних виробівМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Яцук, А. Л.
2009Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробкиЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Лебединець, І. В.
2015Ділова комп’ютерна гра – інноваційний підхід до організації навчанняМихайлова, О. В.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2012Електричні та теплометричні показники електроконтактного нагріванняМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2014Застосування електроконтактного нагрівання у виробництві хліба та хлібобулочних виробів для дитячого харчуванняМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.
2013Застосування методів активного соціально-психологічного навчання студентів ВНЗМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Використання вакуумної НВЧ-технології в процесах сушіння та концентрування пряноароматичної сировини» (заключний)Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Кіптела, Л. В.; Маяк, В. І.; Бабкіна, І. В.; Карпенко, Л. К.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Маяк, О. А.; Михайлова, С. В.; Шевченко, А. О.; Буєрова, І. В.
2017Звіт про науково-дослідну роботу «Удосконалення процесів виробництва сушених напівфабрикатів з рослинної сировини і апаратурного оформлення» (остаточний)Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Кіптела, Л. В.; Бабкіна, І. В.; Загорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.; Загорулько, А. М.; Сардаров, А. М.; Буєрова, І. В.; Гордієнко, І. О.; Філоненко, А. О.; Шершньов, Г. Г.; Дяченко, Н. В.; Гончаренко, В. А.
2019Звіт про науково-дослідну роботу «Удосконалення процесів теплової обробки харчової продукції з використанням електрофізичних методів» (остаточний)Черевко, О. І.; Бабкіна, І. В.; Михайлов, В. М.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Карпенко, Л. К.; Буєрова, І. В.; Гордієнко, І. О.; Козін, С. М.
2020Компетентнісний підхід до організації синергетичних методів навчання у вищій освітіМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.
2019Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуваннямМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.
2018Людина, яка визначила наш життєвий шляхБабкіна, І. В.; Буєрова, І. В.
2013Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріваннямМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Лук'янов, В. І.