Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2021-04-08 | Systems for delivery of vitamin D | Губський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Євлаш, В. В.; Семікова, Д. С. |
2011 | Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів | Євлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г. |
2015 | Адаптація україномовних навчальних відеофільмів із хімії для студентів-іноземців | Аксьонова, О. Ф.; Пілюгіна, І. С.; Борисова, А. О.; Торяник, Д. О. |
2018 | Аналіз узгодженості пунктів анкети для визначення частоти вживання продуктів із підвищеним вмістом вітаміну D | Аксьонова, О. Ф.; Торяник, Д. О.; Отрошко, Н. О. |
2023 | Барбарис звичайний як джерело цінних біологічно активних речовин | Сема, О. В.; Аксьонова, О. Ф. |
2021 | Вивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз даних | Аксьонова, О. Ф.; Торяник, Д. О.; Губський, С. М. |
2018 | Визначення властивостей низькоконцентрованого розчину натрій гіпохлориту, одержаного за допомогою електролізера САН-АКВА-01 | Мурликіна, Н. В.; Аксьонова, О. Ф.; Упатова, О. І. |
2021 | Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол» | Євлаш, В. В.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Аксьонова, О. Ф. |
2011-05-19 | Визначення параметрів якості йодованої солі | Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Бойко, Н. В.; Торяник, Д. О. |
2019-05-15 | Визначення раціональних умов одержання низькоконцентрованого розчину натрію гіпохлориту за допомогою установки САН-АКВА-01 | Мурликіна, Н. В.; Аксьонова, О. Ф.; Упатова, О. І. |
2011 | Визначення фізико-хімічних показників якості продовольчих товарів | Аксьонова, О. Ф.; Пілюгіна, І. С.; Мофа, К. В. |
2016 | Визначення часу спін-спінової релаксації за даними ЯМР-дослідження | Торяник, Д. О.; Дьяков, О. Г.; Аксьонова, О. Ф.; Павлюк, І. М. |
2021-04-08 | Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіях | Аксьонова, О. Ф.; Євлаш, В. В.; Мурликіна, Н. В.; Тимошенко, О. І. |
2011 | Використання хімічних методів кількісного аналізу для оцінки якості товарів | Пілюгіна, І. С.; Аксьонова, О. Ф.; Колос, Д. С. |
2011 | Вплив вмісту аскорбінової кислоти на загальну антиоксидантну активність рослинної сировини шляхом кулонометричного титрування | Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Тригубенко, Ю. |
2013 | Вплив методів обробки мінеральної води на її властивості | Аксьонова, О. Ф.; Любавіна, О. О.; Михайленко, В. Г. |
2016 | Досвід використання адаптованого авторського відеофільму під час вивчення теми «Розчини» зі студентами-іноземцями | Аксьонова, О. Ф.; Пілюгіна, І. С.; Борисова, А. О. |
2018 | Досвід підготовки студентських науково-дослідницьких проектів | Євлаш, В. В.; Мурликіна, Н. В.; Аксьонова, О. Ф.; Упатова, О. І. |
2016 | Досвід реалізації міждисциплінарних зв’язків під час викладання дисципліни «Екологічна експертиза харчових виробництв» | Аксьонова, О. Ф.; Торяник, Д. О. |
2010 | Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марок | Аксьонова, О. Ф.; Добровольська, О. В.; Вовченко, Д. Є.; Савін, М. В.; Городажев, Д. А. |