Перегляд зібрання за групою - Автори Абабова, А. Г.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка нових методів експертизи заморожених харчових продуктів та напівфабрикатів з сировини рослинного походження» (заключний)Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Агафонова, Ю. Ю.; Михайлик, В. І.; Сподар, К. В.; Бабіч, А. О.; Гасай, Є. Л.; Горенюк, О. І.; Рибцева, А. А.; Максимова, А. О.; Пожидаєва, А. А.; Абабова, А. Г.
2018Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості замороженої десертної продукції» (остаточний)Одарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Карбівнича, Т. В.; Михайлик, В. І.; Василець, К. К.; Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.
2018Національна стратегія розвитку освіти в УкраїніОдарченко, М. С.; Абабова, А. Г.
2014-05-22Перспективи впровадження систем управління якістю на підприємствах цукрової промисловостіОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.
2015Система управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності та шляхи вдосконалення процесу управління якістю продукції підприємстваОдарченко, М. С.; Піддубний, В. В.; Абабова, А. Г.
2018Упровадження системи НАССР у молочну промисловістьОдарченко, А. М.; Абабова, А. Г.
2013Шляхи розширення асортименту макаронних виробівОдарченко, Д. М.,; Сюсель, О. О.; Абабова, А. Г.