Перегляд зібрання за групою - Автори Абабова, А. Г.
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2013 | Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка нових методів експертизи заморожених харчових продуктів та напівфабрикатів з сировини рослинного походження» (заключний) | Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Агафонова, Ю. Ю.; Михайлик, В. І.; Сподар, К. В.; Бабіч, А. О.; Гасай, Є. Л.; Горенюк, О. І.; Рибцева, А. А.; Максимова, А. О.; Пожидаєва, А. А.; Абабова, А. Г. |
2018 | Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості замороженої десертної продукції» (остаточний) | Одарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Карбівнича, Т. В.; Михайлик, В. І.; Василець, К. К.; Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г. |
2018 | Національна стратегія розвитку освіти в Україні | Одарченко, М. С.; Абабова, А. Г. |
2014-05-22 | Перспективи впровадження систем управління якістю на підприємствах цукрової промисловості | Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г. |
2015 | Система управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності та шляхи вдосконалення процесу управління якістю продукції підприємства | Одарченко, М. С.; Піддубний, В. В.; Абабова, А. Г. |
2018 | Упровадження системи НАССР у молочну промисловість | Одарченко, А. М.; Абабова, А. Г. |
2013 | Шляхи розширення асортименту макаронних виробів | Одарченко, Д. М.,; Сюсель, О. О.; Абабова, А. Г. |