Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2021-04-08 | Systems for delivery of vitamin D | Губський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Євлаш, В. В.; Семікова, Д. С. |
2011 | Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів | Євлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г. |
2011 | Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчування | Євлаш, В. В.; Антоненко, С. П.; Гущина, О. Б. |
2011 | Актуальність уведення морських макрофітів до раціонів харчування населення України | Євлаш, В. В.; Антоненко, С. П.; Зинченко, А. В. |
2024 | Аналіз захворюваності на харчовий ботулізм в Україні та в Харківській області | Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В. |
2012 | Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині | Євлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Вакшуль, З. В. |
2016 | Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання | Євлаш, В. В.; Губський, С. М.; Добровольська, О. В.; Юрченко, О. І. |
2020 | Вивчення впливу наночастинок на термін зберігання устриць | Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В. |
2023 | Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Головко, М. П. |
2009 | Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованості | Євлаш, В. В.; Чуйко, Л. О.; Акмен, В. А. |
2011 | Вивчення функціонально-технологічних властивостей сушеного м'ясного напівфабрикату | Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Синько, Д. А. |
2019-05-15 | Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографії | Євлаш, В. В.; Потапов, В. О.; Пілюгіна, І. С.; Білий, Д. В.; Власенко, Г. С. |
2016 | Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем, що містять желатин і вітамін С | Євлаш, В. В.; Кузнецова, Т. О.; Железняк, З. В. |
2015 | Визначення вмісту йоду в сланях бурих водоростей методом іонометрії | Губський, С. М.; Нікітін, С. В.; Євлаш, В. В. |
2021 | Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол» | Євлаш, В. В.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Аксьонова, О. Ф. |
2011-10-20 | Визначення попиту на кондитерські вироби збагачені гемовим залізом | Євлаш, В. В.; Акмен, В. О. |
2011 | Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостей | Євлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Акмен, В. О.; Малафаєв, М. Т. |
2021-04-08 | Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіях | Аксьонова, О. Ф.; Євлаш, В. В.; Мурликіна, Н. В.; Тимошенко, О. І. |
2019-05-15 | Використання наночастинок природних мінералів у харчових технологіях | Євлаш, В. В.; Цихановська, І. В. |
2021 | Використання томатного шроту для підвищення термостабільності фруктових начинок | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, Т. О. |